Ο Axl Rose θα είναι ο νέος τραγουδιστής των AC/DC!
Γιατί γίνεται η αντικατάσταση του Τζόνσον; Δείτε την επίσημη ανακοίνωση των AC/DC!

Axl-Rose-Angus-Young-ACDC-photo

Οι AC/DC έβγαλαν ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας τις φήμες, ότι ο Axel Rose θα είναι ο νέος τραγουδιστής τους.

Η αντικατάσταση αυτή βέβαια έγινε για τον δυσάρεστο λόγο ότι ο Μπράιαν Τζόνσον έχει προβλήματα με την ακοή του και κινδυνεύει να την χάσει. Έτσι αποφάσισε να σταματήσει την περιοδεία. Κανείς δε γνωρίζει εάν θα σταματήσει οριστικά ή απλά μέχρι να επανέλθει η ακοή του.

Πάντως ο Άξελ Ρόουζ απέδειξε στο Coachella ότι βρίσκεται ακόμα σε φόρμα. Το ντεμπούτο του Ρόουζ στη θέση του τραγουδιστή του συγκροτήματος θα γίνει στην ευρωπαϊκή περιοδεία του συγκροτήματος, που περιλαμβάνει 12 εμφανίσεις, ξεκινώντας από τη Λισαβόνα στις 7 Μαΐου. Αμέσως θα επιστρέψει στη Βόρεια Αμερική, για την περιοδεία που θα κάνει με τους Guns N’ Roses.

Οι AC/DC στην επίσημη ανακοίνωσή τους έγραψαν:

«Τα μέλη των AC/DC θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Μπράιαν Τζόνσον για τη συνεισφορά και την αφοσίωσή του στο συγκρότημα όλα αυτά τα χρόνια. Του ευχόμαστε τα καλύτερα με τα προβλήματα ακοής του. Οσο κι αν θέλαμε αυτή η περιοδεία να τελειώσει όπως ξεκίνησε, κατανοούμε, σεβόμαστε και υποστηρίζουμε την απόφαση του Μπράιαν να σταματήσει για να σώσει την ακοή του», ανέφερε η ανακοίνωση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;