Πέτρα-ψαλίδι-χαρτί: Έτσι θα τους κερδίσεις όλους!
Δες πως μπορείς πολύ απλά να είσαι εσύ ο νικητής!

petra-psalidi-moluvi-xarti

Όλοι ξέρουμε το πέτρα-ψαλίδι-χαρτί, το παιχνίδι που παίζαμε όταν ήμασταν μικροί με τα χέρια μας. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε πριν από λίγες μέρες, υπάρχει τρόπος να μη χάσουμε ποτέ ξανά σε αυτό το παιχνίδι!

Πιο συγκεκριμένα, στο παρακάτω γράφημα, οι τρεις ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Zhejiang της Κίνας αποκαλύπτουν ότι οι παίκτες του συγκεκριμένου παιχνιδιού ακολουθούν –σχεδόν πάντα- μια συγκεκριμένη τακτική.

Για παράδειγμα, οι άντρες συνήθως ξεκινούν με πέτρα, άρα η σωστή αντίδραση είναι χαρτί. Όμως, οι έμπειροι θα απαντήσουν με χαρτί, πιστεύοντας ότι θα παίξετε πέτρα, οπότε εσείς απαντήστε με ψαλίδι.

Μάλιστα, σε περίπτωση που χρησιμοποιήσει κάποιος δεύτερη φορά πέτρα, εύλογα η επόμενη κίνηση θα είναι ψαλίδι ή χαρτί. Kανένας δεν θέλει να είναι αναμενόμενος και στην τρίτη κίνηση θα δείξει πιθανόν ψαλίδι, επομένως εσείς απαντήστε με πέτρα.

Επίσης, οι έμπειροι συνήθως χρησιμοποιούν στην επόμενη κίνηση, αυτό που τους νίκησε στην προηγούμενη, άρα ξέρετε τι να κάνετε για απάντηση.

Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να παρατηρείτε τα δάχτυλα του αντιπάλου πριν την κίνηση και να γνωρίζετε ότι η δημοφιλέστερη κίνηση είναι η πέτρα με 35,4%, ακολουθεί το ψαλίδι με 35% και το χαρτί με 29,6%.

66952-149062

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;