Game of Thrones: Τόσο κοστίζει το κάθε επεισόδιο!
Σε κάθε season το κόστος αλλάζει, πόσο έχει φτάσει στη φετινή σεζόν του Game of Thrones;

game-of-thrones-season-6-poster

Το γεγονός ότι το Game of Thrones είναι μια ακριβή παραγωγή είναι προφανές. Πόσο όμως μπορεί να κοστίζει το κάθε επεισόδιο;

Μάθε όλα τα νέα για το Game of Thrones εδώ

Το Tech Insider, που παρακολουθεί το κόστος της σειράς ανά επεισόδιο για τα τελευταία χρόνια, σημειώνει ότι έχει κάνει τεράστιο άλμα σε σχέση με τις προηγούμενες εκτιμήσεις της. Όπως μας πληροφορεί το περιοδικό είναι σπάνιο για τις τηλεοπτικές σειρές να διατηρήσουν έναν προϋπολογισμό αυτού του μεγέθους, και ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων δίνεται για να πληρωθούν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές.

Επειδή η παραγωγή του Game of Thrones εργάζεται για να είναι στην κορυφή, ο προϋπολογισμός συνεχίζει να αυξάνεται. Χάρη σε ένα άρθρο του Entertainment Weekly την περασμένη εβδομάδα, μάθαμε ότι η σειρά κοστίζει περισσότερο από 10 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο που στα 10 επεισόδια ανά σεζόν, αυτό σημαίνει ότι κάθε χρόνο κοστίζει 100 εκατομμύρια δολάρια. Στην 2η σεζόν, η σειρά είχε κόστος περίπου 6 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο.

Για να καταλάβετε σε τι ποσά αναφερόμαστε μια ταινία όπως το Avengers: Age of Ultron κόστισε 250 εκατομμύρια, φυσικά η διαφορά είναι τεράστια αλλά για μια σειρά τα 100 εκατομμύρια είναι πολλά. Εάν συνεχίσει έτσι όπως μερικοί πιστεύουν ότι θα γίνει, τότε ο προϋπολογισμός θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Το αποτέλεσμα βεβαίως φυσικά και μας δικαιώνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
54'
1 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
ΤΕΛ
89 - 78
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
8'
77 - 75
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;