Ο Εθνικός Τελικός του Young Business Talents 2015-2016 για 3η συνεχή χρονιά στην Ελλάδα!
Εθνικός Τελικός του μαθητικού Διαγωνισμού Young Business Talents 2015-2016, διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά από τη NIVEA στο Pierce!

53dd1c03-ed9a-4853-9247-7566fb335d01

Σε πυρετώδη προετοιμασία 300 μαθητές Λυκείου από όλη την Ελλάδα, μετά τη λήξη της Ημιτελικής φάσης!

 Εθνικός Τελικός του μαθητικού Διαγωνισμού Young Business Talents 2015-2016, διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά από τη NIVEA και θα πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου 2016 στο Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.     

Ο καινοτόμος διαγωνισμός με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή για μαθητές Λυκείων, αποτελεί ένα μοναδικό διδακτικό εργαλείο, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και αναγνωρίζεται πλέον τόσο από τους ίδιους τους μαθητές όσο και από τους καθηγητές τους που συντονίζουν στα σχολεία το πρόγραμμα.

Ένα ταξίδι βιωματικής μάθησης και επιχειρηματικών στρατηγικών, που ξεκίνησε το Νοέμβριο, με τη συμμετοχή 2.714 νεαρών εικονικών επιχειρηματιών από όλη την Ελλάδα σε 757 ομάδες εταιρείες. Οι συμμετέχοντες, σε ένα περιβάλλον «πραγματικής» αγοράς και ανταγωνισμού, κλήθηκαν να δημιουργήσουν τις δικές τους εικονικές επιχειρήσεις και να τις καταστήσουν κερδοφόρες, αποκτώντας γνώσεις και δεξιότητες που θα αποδειχθούν απαραίτητες για το μελλοντικό επαγγελματικό τους στίβο.

Οι 300 προκριθέντες μαθητές σε 75 ομάδες, μετά από τέσσερις μήνες εντατικής προσπάθειας και σκληρής δουλειάς, θα βρίσκονται στο μεγάλο τελικό στις 2 Απριλίου στο χώρο του Pierce – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, για να κάνουν τη θεωρία… πράξη, μέσα από ένα διασκεδαστικό βιωματικό παιχνίδι.

Η διενέργεια του Διαγωνισμού βασίζεται σε έναν εξελιγμένο Προσομοιωτή 3ης γενιάς, ακριβώς ίδιο με αυτούς που χρησιμοποιούνται σε διεθνή πανεπιστήμια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων. Πάντα με τη βοήθεια των καθηγητών τους, οι μαθητές, έχοντας ήδη διανύσει 11 εικονικά εταιρικά έτη καλούνται τώρα με φυσική παρουσία, να καταστρώσουν τρία ακόμα Επιχειρηματικά Σχέδια, από όπου θα προκύψουν οι κορυφαίες εικονικές επιχειρήσεις, οι οποίες και θα κερδίσουν συμβολικά χρηματικά βραβεία.

Η NIVEA, στο πλαίσιο δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας και ως Διοργανωτής του Young Business Talents σε όλες τις χώρες που υλοποιείται ο Διεθνής Διαγωνισμός, παρέχει και φέτος τη πολύτιμη στήριξή της στο Πρόγραμμα. Ο Επιχειρηματικός Προσομοιωτής 3ης

ενιάς, έχει αναπτυχθεί από την PRAXIS MMT – ηγέτιδα εταιρία παγκοσμίως, στην ανάπτυξη προηγμένων προσομοιωτών και μεθοδολογιών εκπαίδευσης.

Το ρεκόρ συμμετοχής ομάδων που σημειώθηκε φέτος, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την υψηλή ανταπόκριση και το ενδιαφέρον απέναντι στο πρόγραμμα, όλων των συμμετεχόντων.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις του συναρπαστικού διαγωνισμού στην επίσημη ιστοσελίδα του YOUNG BUSINESS TALENTS και στην επίσημη σελίδα του στο Facebook! 


Δείτε το video του περσινού πανηγυρικού Τελικού!

Γιατί η NIVEA δεσμεύθηκε σαν διοργανωτής στο πρόγραμμα YBT.

Η NIVEA εστιάζει την κοινωνική της δέσμευση ειδικά στην φροντίδα των οικογενειών. Αυτό μεταφράζεται στην υπεύθυνη φιλοδοξία να συμβάλει στη βελτίωση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων των νεότερων μελών της: των παιδιών και των ανηλίκων. Η αξιοποίηση της μάθησης και της εκπαίδευσης σαν πεδίο για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους, επιτρέπει ένα καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή.

Σχετικά με την Beiersdorf AG  

Η Beiersdorf AG είναι μία από τις ηγέτιδες προμηθεύτριες εταιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο,  καινοτόμων, υψηλής ποιότητας προϊόντων για την φροντίδα του δέρματος. Με περισσότερα από 130 χρόνια εμπειρίας στην αγορά αυτή, έχει κεντρική έδρα το Αμβούργο στη Γερμανία και απασχολεί περίπου 17.000 εργαζομένους παγκοσμίως. Οι πωλήσεις το 2014 έφθασαν τα 6,3 δισεκατομμύρια ευρώ και η εταιρία είναι εισηγμένη στο DAX.

Η NIVEA, που ανήκει στη Beiersdorf, είναι η Νο1 μάρκα περιποίησης και φροντίδας  της επιδερμίδας παγκοσμίως*. Ανάμεσα σε άλλα ονόματα που περιλαμβάνονται στο επιτυχημένο χαρτοφυλάκιο της εταιρίας είναι οι  Eucerin, La Prairie, Liposan και Hansaplast. Η θυγατρική εταιρία tesa SE είναι ένας από τους παγκόσμιους κύριους κατασκευαστές αυτοκόλλητων προϊόντων και συστημάτων για τη βιομηχανία, το εμπόριο και τους καταναλωτές. Η Beiersdorf έχει περισσότερα από 130 χρόνια εμπειρίας φροντίδας της επιδερμίδας και είναι γνωστή για τα καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα της.

*Πηγή: Euromonitor International Ltd. –NIVEA ως παγκόσμια μάρκα στις κατηγορίες Περιποίηση Σώματος, Περιποίηση Προσώπου και Περιποίηση Χεριών-, στον τομέα της λιανικής, 2014.

Γνωρίστε την PRAXIS MMT 

Η PRAXIS MMT είναι μία από τις ηγετικές επιχειρήσεις παγκοσμίως στην ανάπτυξη προηγμένων προσομοιωτών και μεθοδολογιών εκπαίδευσης. Η PRAXIS MMT αναπτύσσει προσομοιωτές  τρίτης γενιάς, που αναπαριστούν τις αγορές με ακρίβεια. Εκτός από προμηθευτής σχολών διοίκησης επιχειρήσεων, πανεπιστημίων και εταιριών, η PRAXIS MMT είναι εξειδικευμένη στην υλοποίηση των πιο φημισμένων Business Games (επιχειρηματικών παιχνιδιών) σε διεθνές επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;