Πρακτική Άσκηση 2016 στα Ελληνικά Πετρέλαια
Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι!

ελπε

Πρακτική άσκηση 2016 για φοιτητές Α.ΤΕΙ στα Ελληνικά Πετρέλαια.

Στον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ δίνεται προτεραιότητα στη στήριξη της νέας γενιάς, παρέχοντας ευκαιρίες σε φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και εργασιακή εμπειρία.

Θέσεις

Οι θέσεις απασχόλησης φοιτητών/σπουδαστών καθορίζονται ετησίως σύμφωνα με τον προγραμματισμό αναγκών του Ομίλου, στο πλαίσιο του εγκεκριμένου προϋπολογισμού και καλύπτονται μέσω της σχετικής Διαδικασίας Προγράμματος Απασχόλησης Φοιτητών – Σπουδαστών Α.Ε.Ι. / Α.Τ.Ε.Ι.

Το πρόγραμμα προσφέρει την ευκαιρία σε φοιτητές/ σπουδαστές να αποκτήσουν εμπειρία σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας. Οι ειδικότητες και οι θέσεις απασχόλησης ορίζονται ετησίως σύμφωνα με τις ανάγκες των Οργανωτικών Μονάδων του Ομίλου ΕΛΠΕ.

Οι θέσεις απασχόλησης φοιτητών / σπουδαστών, καθορίζονται ετησίως, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των αναγκών του Ομίλου, στο πλαίσιο του εγκεκριμένου προϋπολογισμού και καλύπτονται μέσω της σχετικής Διαδικασίας Προγράμματος Απασχόλησης Φοιτητών – Σπουδαστών Α.Ε.Ι. / Α.Τ.Ε.Ι.

Ειδικότητες Απασχόλησης  – Πρακτική Άσκηση 2016

elpe praktikh

Υποβολή Αιτήσεων

Οι αιτήσεις συμμετοχής διαφορετικών ειδικοτήτων πέρα των ανωτέρω, δε θα λαμβάνονται υπόψη στη διαδικασία αξιολόγησης. Απασχόληση Φοιτητών Α.Ε.Ι.

Το Πρόγραμμα Απασχόλησης Φοιτητών Α.Ε.Ι. αφορά υποψήφιους οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το τρίτο έτος σε σχολές πενταετούς φοίτησης, ή υποψήφιους οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το δεύτερο έτος σε σχολές τετραετούς φοίτησης, καθώς και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Η περίοδος απασχόλησης περιλαμβάνει το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου.

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από 1 η Απριλίου έως 10 Μαΐου.

Απασχόληση Σπουδαστών Α.Τ.Ε.Ι.

Πρόγραμμα Απασχόλησης

Το Πρόγραμμα Απασχόλησης Σπουδαστών Α.Τ.Ε.Ι. αφορά εξάμηνη απασχόληση, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής πρακτικής άσκησης του προγράμματος σπουδών τους και πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο:

  • 1η περίοδος: Απρίλιος – Σεπτέμβριος
  • 2η περίοδος: Οκτώβριος – Μάρτιος

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές, για την 1η περίοδο από 1η Ιανουαρίου έως 20 Φεβρουαρίου και για τη 2η περίοδο από 1η Ιουνίου έως 10 Ιουλίου.

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις πρακτικής άσκησης 2016 στα ΕΛΠΕ: http://www.helpe.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;