Υποτροφίες 2016 - 2017 από την Γαλλική Πρεσβεία σε Έλληνες
Όλες οι πληροφορίες!

υποτροφίες 2016

Μεταπτυχιακές και μεταδιδακτορικές υποτροφίες 2016 – 2017 από την Γαλλική Πρεσβεία σε Έλληνες.

Είστε φοιτητής/φοιτήτρια και επιθυμείτε να συνεχίσετε τις σπουδές σας στη Γαλλία, παρακολουθώντας ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα επιπέδου Master 2, Master of Science*;

Υποτροφίες 2016 της γαλλικής κυβέρνησης (BGF) για προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών επιπέδου Μaster 2.

Μπορείτε να υποβάλετε υποψηφιότητα για μια υποτροφία της γαλλικής κυβέρνησης (BGF). Τις υποτροφίες αυτές διαχειρίζεται η Υπηρεσία συνεργασίας και μορφωτικής δράσης της Γαλλικής Πρεσβείας, σε συνεργασία με το Campus France, με την υποστήριξη του  Υπουργείου Εθνικής Παιδείας, Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας της Γαλλίας.

Υποβολή αιτήσεων

Καταληκτική ημερομηνία: 20/05/2016

Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά τις περιγραφές των διάφορων υποτροφιών και να σιγουρευτείτε ότι πληροίτε τα κριτήρια επιλεξιμότητας, πριν υποβάλετε την υποψηφιότητά σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση bourses@ifa.grΔεν θα δοθούν πληροφορίες μέσω τηλεφώνου.

Υποτροφίες 2016 για μεταδιδακτορικούς ερευνητές: «Séjours scientifiques de haut niveau»

Έχοντας ως στόχο την έναρξη ή την ενίσχυση επιστημονικών συνεργασιών υψηλού επιπέδου, η Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα χορηγεί μεταδιδακτορικές υποτροφίες σύντομης διάρκειας, σε νέους Έλληνες επιστήμονες με σημαντική ερευνητική δυναμική και προοπτικές, σε συγκεκριμένους επιστημονικούς τομείς, με την υποστήριξη του  Υπουργείου Εθνικής Παιδείας, Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας της Γαλλίας.

Η υποτροφία, διάρκειας 1-3 μηνών, χορηγείται αποκλειστικά για το τρέχον έτος.

Ερευνητικά Πεδία

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υποτροφιών αφορά τα ερευνητικά πεδία που εντάσσονται κατά κύριο λόγο στους τομείς της Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Ελλάδας-Γαλλίας, που υπογράφηκε το 2015. Πρόκειται για:

  • Ψηφιακές Τεχνολογίες
  • Ενέργεια
  • Γεωπονία – αγροδιατροφή
  • Βιοτεχνολογίες
  • Υλικά

Στόχος

Οι υποτροφίες αυτές δίνουν στους νέους Έλληνες ερευνητές τη δυνατότητα να εργαστούν σε μια γαλλική ερευνητική ομάδα, η οποία υπάγεται σε ένα Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης, έναν ερευνητικό οργανισμό ή μια επιχείρηση.

Υποβολή αιτήσεων

Η υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 31/5/2016.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;