Τέσσερις ταινίες για τη μοναξιά
Τέσσερις ταινίες που πραγματεύονται το θέμα της μοναξιάς...

her_banner

Her (Δικός της) 

Υπόθεση: Σ’ ένα κοντινό μέλλον, ένας μοναχικός συγγραφέας αναπτύσσει μια ιδιότυπη σχέση με ένα λειτουργικό σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, τη Samantha.

Η ταινία μέσα από την ιδιότυπη σχέση του Theodore και της Samantha θέτει ερωτήματα γύρω από τις έννοιες της αγάπης, του πάθους, της μοναξιάς.

2.Mary and Max

Υπόθεση: Η 8χρονη Μαίρη, η οποία ζει στη Μελβούρνη, αποφασίζει να γράψει για τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της σ’ έναν άγνωστο παραλήπτη που ζει στην άλλη πλευρά του πλανήτη. Ο Μαξ, ένας μεσήλικας, απαντά στο γράμμα της μικρής και μια δυνατή φιλία δημιουργείται ανάμεσα σε δύο τελείως διαφορετικούς ανθρώπους.

Ένα εκπληκτικό animation, το οποίο μάλλον δεν απευθύνεται σε παιδιά. Ιδιαίτερα συγκινητικό.

o-LOST-IN-TRANSLATION-facebook

3.Lost in Translation (Χαμένοι στη μετάφραση)

Υπόθεση: Μια νεαρή, ακολουθώντας στο Τόκιο τον εργασιομανή σύζυγό της που λείπει συνεχώς για δουλειά, γνωρίζει στο μπαρ του ξενοδοχείου έναν έκπτωτο αμερικανό σταρ, ο οποίος γυρίζει ένα διαφημιστικό για ουίσκι. Μαζί θα περιπλανηθούν στην πόλη και θα γνωρίσουν τους κατοίκους του Τόκιο, έστω κι αν δεν ξέρουν λέξη από ιαπωνικά.

Εκπληκτική ταινία, όμορφα σκηνοθετημένη από τη Σοφία Κόπολα. Στα θετικά και το εκπληκτικό της soundtrack.

4.The Marchinist (Ο άγρυπνος)

Υπόθεση: Ο Ρέζνικ, ένας εργάτης, βαζανιζεται από αϋπνίες εδώ και ένα χρόνο. Καθώς έχει χάσει τον έλεγχο της πραγματικότητας, νιώθει ότι απειλείται από κάποιους που έχουν συνωμοτήσει εναντίον του και η ζωή του μετατρέπεται σε πραγματικό εφιάλτη.

Η ταινία εμβαθύνει σε υπαρξιακά ζητήματα, με κεντρικό αυτό της μοναξιάς Μια παράξενη κινηματογραφική εμπειρία, που αξίζει να δεις και για τη συγκλονιστική μεταμόρφωση του Κρίστιαν Μπέιλ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;