Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Απονομή φοιτητικών βραβείων ημερίδας
Απονομή βραβείων για την ημερίδα «Ελληνο-Βουλγαρικές επιχειρηματικές και εμπορικές σχέσεις: Συνέπειες της κρίσης χρέους»

5ab1bdc4-2512-4a9f-859f-7941330de6fd

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται αύριο, Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, εκδήλωση απονομής βραβείων του φοιτητικού διαγωνισμού με τίτλο: «Ελληνο-Βουλγαρικές επιχειρηματικές και εμπορικές σχέσεις: Συνέπειες της κρίσης χρέους», από τις 11 π.μ. στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και το Π.Μ.Σ του Τμήματος «MA in Politics and Economics of Contemporary Eastern and Southeastern Europe», σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας- Θράκης), το Ελληνικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο στη Βουλγαρία, το Διπλωματικό Ινστιτούτο, Υπουργείο Εξωτερικών Βουλγαρίας και το Γενικό Προξενείο της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη.

695b3b9b-6cc0-404d-8a8e-1063e792c2ad

Τα βραβεία θα απονεμηθούν στις εξής εργασίες φοιτητών:

Α΄ Βραβείο (800 ευρώ)

Η εργασία με τίτλο: «Ελληνο-Βουλγαρικές επιχειρηματικές και εμπορικές σχέσεις: Συνέπειες της κρίσης χρέους» της Φραγκατσή Φωτεινής, φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Β΄ Βραβείο (500 ευρώ)

Η εργασία με τίτλο: «Greek Bulgarian Business and Trade Relations:Consequences of Debt Crisis» της Grujic Natasa, υποψήφιας διδάκτορος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Γ’ Βραβείο (200 ευρώ)

Η εργασία με τίτλο: «Ελληνο-Βουλγαρικές επιχειρηματικές και εμπορικές σχέσεις: Συνέπειες της κρίσης χρέους» της Αρβανίτη Μαρίας και του Θεράπου Νικόλαου,  φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;