Λεύκανση δοντιών: πώς να τη κάνεις μόνος σου σπίτι!
Κάνε εύκολα και γρήγορα λεύκανση δοντιών μόνος σου με φυσικό τρόπο!

1

Ο καφές, τα τσιγάρα και γενικότερα οι κακές συνήθειες που λέει και ο Πασχαλίδης κιτρινίζουν τα δόντια μας και χάνουν την λάμψη τους.  Ας μη κρυβόμαστε λοιπόν μεταξύ μας, στον οδοντίατρο θα πατε μόνο την έσχατη στιγμή και θα τον αποφύγειτε μέχρι τέλους. Γι’ αυτό ακριβώς σας προτείνουμε δύο εύκολους τρόπους να κάνετε λεύκανση μόνοι σας στο σπίτι.

Αρχικά με δύο μόνο υλικά, μπορείς να φτιάξεις ένα δικό σου φυσικό μείγμα ώστε να κάνεις τα δόντια σου πιο λευκά. Αυτά είναι η μαγειρική σόδα και το λεμόνι.

Βάλε σε ένα μπολάκι μια κοφτή κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και στάξε μερικές σταγόνες από λεμόνι. Άρχισε να ανακατεύεις, θα δεις σύντομα το μείγμα να αφρίζει. Όταν σταματήσει να αφρίζει, αφού έχεις βουρτσίσει καλά τα δόντια σου πριν, άπλωσε το μείγμα στα δόντια σου και άστο να δράσει για 3 λεπτά. Έπειτα ξέπλυνε τα δόντια σου με πολύ νερό και θα δεις αμέσως το αποτέλεσμα!

Προσοχή όμως, μην αφήσεις το μείγμα στα δόντια σου για παραπάνω από 5 λεπτά και να το χρησιμοποιείς το πολύ ανά 15 μέρες.

Τέλος, ένα ακόμη πιο γρήγορο tip είναι να πάρεις μια φλούδα πορτοκαλιού και να την τρίψεις στα δόντια σου. Δε θα έχει την ίδια δράση με το προηγούμενο μείγμα αλλά αμέσως θα τους δώσει λάμψη!

Δοκίμασε τα και πες μας τις εντυπώσεις σου!

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;