Διοικητικοί ΕΚΠΑ: 24ωρη απεργία στις 4 Φεβρουαρίου

ΕΚΠΑ

Με ανακοίνωση του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του ΕΚΠΑ, θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία από από τους εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ενάντια στη νέα αντιασφαλιστική μεταρρύθμιση που υπονομεύει τα θεμέλια της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης.

Συγκεκριμένα:

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ, βγαίνουμε στους δρόμους για να μπορέσει το εργατικό κίνημα με τους αγώνες του να θέσει τη δική του ατζέντα και να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ, υπερασπίζουμε τα δικαιώματα μας στην εργασία, στην ασφάλιση, στη σύνταξη και σε αποδοχές για μια αξιοπρεπή διαβίωση.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ να πάρει ένα τέλος η ζούγκλα της απορρύθμισης των εργασιακών σχέσεων, να χτυπηθεί η μαύρη εργασία και να επανέλθουν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ για ένα ασφαλιστικό σύστημα δημόσιο, κοινωνικά δίκαιο, που θα αναδιανέμει πόρους και πλούτο με ταξική μεροληψία υπέρ των αδύναμων εισοδηματικά στρωμάτων.

Ένα ασφαλιστικό σύστημα που θα διασφαλίζει παροχές και συντάξεις αξιοπρέπειας

και που θα το διέπει η αρχή της αλληλεγγύης των γενεών.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε συμμαχία με τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα, σε έναν κοινό αγώνα να τερματιστούν οι πολιτικές της νεοφιλελεύθερης λιτότητας που, εκτός από κοινωνικά άδικες, είναι αδιέξοδες και φέρνουν ύφεση, ανεργία, περιορισμό των μισθολογικών και εργασιακών δικαιωμάτων. 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

ΟΛΕΣ, ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ την Πέμπτη 4-2-2016. Με ενότητα στη βάση των κοινών μας προβλημάτων και συμφερόντων, με αλληλεγγύη ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ της ζωής μας στα χέρια μας.

Συναντιόμαστε στους δρόμους του αγώνα.

Μαζικά συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων

Πλατεία Κλαυθμώνος 11 πμ.

·         Το δικό μας ραντεβού 10.30 Πλατεία Κοραή στην έξοδο του Μετρό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;