Μετεγγραφές 2015 - 2016: Τριμελής Επιτροπή για ενστάσεις από το Υπ. Παιδείας
Τέλος η παραπάνω Επιτροπή Ενστάσεων, θα εξετάσει τις ενστάσεις φοιτητών που θα έχουν υποβληθεί μέχρι και πέντε ημέρες από σήμερα Πέμπτη 28/1/2016,

Μεταγραφές 2014: Το τελικό σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας

Σύμφωνα με νέα απόφαση το Υπουργείο Παιδείας, ειδικά για τις περιπτώσεις ισοψηφίας σε αριθμό μορίων που ισούνται ή υπερβαίνουν την ανώτατη μοριοδότηση που μπορεί να λάβει υποψήφιος με βάση το κατά κεφαλήν εισόδημα (5 μόρια και άνω), η επιτροπή ενστάσεων μπορεί, μετά την κύρωση του πίνακα δικαιουμένων μετεγγραφή και εφόσον οι ανωτέρω υποψήφιοι υποβάλλουν σχετική αίτηση θεραπείας, να λαμβάνει απόφαση για τη μη εφαρμογή του κριτηρίου των μορίων εισαγωγής.

Από ποιους αποτελείται η Επιτροπή Ενστάσεων

  1. Τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Οργανωτικής και Ακαδημαϊκής Ανάπτυξης της Γενικής Διεύθυνσης Ανώτατης Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ως πρόεδρο και υπαλλήλους κατηγορίας Π.Ε. που, μαζί με τους αναπληρωτές τους, υποδεικνύονται από τον προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Ανώτατης Εκπαίδευσης.
  2. Καθήκοντα γραμματέα ασκεί ο εκάστοτε από τον πρόεδρο της Επιτροπής υποδεικνυόμενος υπάλληλος από τη Διεύθυνση Οργανωτικής και Ακαδημαϊκής Ανάπτυξης.

Τέλος η παραπάνω Επιτροπή Ενστάσεων, θα εξετάσει τις ενστάσεις φοιτητών που θα έχουν υποβληθεί μέχρι και πέντε ημέρες από σήμερα Πέμπτη 28/1/2016, κατά προτεραιότητα για τις περιπτώσεις ισοψηφίας σε αριθμό μορίων που ισούνται ή υπερβαίνουν την ανώτατη μοριοδότηση που μπορεί να λάβει υποψήφιος με βάση το κατά κεφαλήν εισόδημα (5 μόρια και άνω).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;