Χτίζει ένα μνημείο με …τραπουλόχαρτα!
Το Sky Poker, σε συνεργασία με τον κάτοχο ρεκόρ Guinness, Bryan ‘The Cardstacker’ Berg, θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν με φύλλα τράπουλας

Το Sky Poker, σε συνεργασία με τον κάτοχο ρεκόρ Guinness, Bryan ‘The Cardstacker’ Berg, θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν με φύλλα τράπουλας ένα από τα σημαντικότερα κτήρια ή μνημεία της Μεγάλης Βρετανίας.

Το ομοίωμα θα αποτελείται από χιλιάδες φύλλα τα οποία θα ακουμπούν απλά το ένα πάνω στο άλλο χωρίς κόλλα, αυτοκόλλητα ή οποιοδήποτε άλλο είδος τρικ.

Αν αναρωτιέστε ποιο από όλα τότε να σας πούμε πως η τελική απόφαση ανήκει στο κοινό αφού μέσα από την σελίδα του Facebook του Sky Poker το κοινό θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στο διάσημο Big Ben, το αξιοθέατο Blackpool Tower ή τον καθεδρικό ναό York Minster.

Η επιλογή του κοινού θα γίνει πραγματικότητα στο Aspers Casino Westfield Stratford City από τις 15 μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου και όπως παραδέχτηκε ο Berg αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.

Το κοινό μπορεί να ψηφίζει από τις 28 Ιανουαρίου μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου ενώ ο…καλλιτέχνης θα έχει διορία να φτιάξει την κατασκευή του από τις 15 μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου. Για να προλάβει θα δουλεύει καθημερινά από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ και την προσπάθεια του θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι όσοι είναι άνω των 18 ετών από κοντά.

Στις 27 Φεβρουαρίου θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του Facebook η κατάρριψη του μνημείου από τραπουλόχαρτα.

pokerlobby.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;