Μεταπτυχιακά 2016: «Μουσική και Κοινωνία» στο ΠΑ. ΜΑΚ.
Αιτήσεις έως 19 Φεβρουαρίου 2016

Εγκρίσεις σε 4 Μεταπτυχιακά προγράμματα σε ΤΕΙ

Το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καλεί όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν στον 1ο κύκλο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ».

ΑΠΟΝΕΜΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

Το ΠΜΣ «ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στις εξής κατευθύνσεις:

  1. Διδακτική της Μουσικής
  2. Μουσική – Θεραπεία, Άτομα με Αναπηρία (Α.με.Α.) και Ποιότητα Ζωής

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Τρία (3) εξάμηνα.

ΈΝΑΡΞΗ: Πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου 2016.

Σε ποιους απευθύνεται

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΟΙ: (α) Πτυχιούχοι τμημάτων Μουσικών Σπουδών, παιδαγωγικών τμημάτων, τμημάτων ειδικής αγωγής, τμημάτων ψυχολογίας και άλλων τμημάτων Πανεπιστημίων της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι Τμημάτων ΤΕΙ. (β) Ειδική κατηγορία εισακτέων στην Κατεύθυνση «Μουσική – Θεραπεία, Α.με.Α. και Ποιότητα Ζωής» είναι όσοι ανήκουν σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω κατηγορίες: μουσικοθεραπείας και έχουν εκπονήσει διπλωματική εργασία στη μουσικοθεραπεία όπως πιστοποιείται μέσω της αναλυτικής τους βαθμολογίας από το ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι τμημάτων Τ.Ε.Ι. που έχουν συμπληρώσει διετές τουλάχιστον πρόγραμμα Μουσικοθεραπείας σε μη πανεπιστημιακό ίδρυμα και μπορούν να το πιστοποιήσουν με σχετική βεβαίωση σπουδών/αναλυτική βαθμολογία.

Περισσότερα μεταπτυχιακά 2016 στην κατηγορία του neolaia.gr!

Οι εισακτέοι της Ειδικής Κατηγορίας υποχρεούνται σε παρακολούθηση μόνον του μαθήματος «Μεθοδολογία Έρευνας» και της «Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας».

ΚΟΣΤΟΣ

Για την κατεύθυνση «Διδακτική της Μουσικής» 3.500 € (Τρεις χιλιάδες πεντακόσια ευρώ) σε τρεις (3) δόσεις που αποπληρώνονται στη διάρκεια κάθε εξαμήνου αλλά οπωσδήποτε πριν την έναρξη της εξεταστικής περιόδου του εξαμήνου.

Για την κατεύθυνση «Μουσική – θεραπεία, Άτομα με Αναπηρία και Ποιότητα Ζωής» 3.500 € (Τρεις χιλιάδες πεντακόσια ευρώ) σε τρεις (3) δόσεις που αποπληρώνονται στη διάρκεια κάθε εξαμήνου αλλά οπωσδήποτε πριν την έναρξη της εξεταστικής περιόδου του εξαμήνου.

Για την ειδική κατηγορία εισακτέων της Κατεύθυνσης «Μουσική – Θεραπεία, Α.με.Α. και Ποιότητα Ζωής», 1500 €, κατανεμημένα σε τρεις (3) ισόποσες εξαμηνιαίες δόσεις, που αποπληρώνονται κατά τη διάρκεια κάθε εξαμήνου, αλλά οπωσδήποτε πριν την έναρξη της Εξεταστικής Περιόδου.

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 έως ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ:

  1. Διδακτική της Μουσικής: Πολύ καλή γνώση (επίπεδο Γ1/C1)

2α. Μουσική-θεραπεία, Άτομα με Αναπηρία και Ποιότητα Ζωής: Πολύ καλή γνώση (επίπεδο Γ1/C1)

2β. Μουσική-θεραπεία, Άτομα με Αναπηρία και Ποιότητα Ζωής (ειδική κατηγορία εισακτέων): Καλή γνώση (επίπεδο Β2)

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ 1ΟΥ ΚΥΚΛΟΥ:

  1. Διδακτική της Μουσικής
  2. Μουσική-θεραπεία, Άτομα με Αναπηρία (Α.με.Α.) και Ποιότητα Ζωής

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Αίτηση στην οποία θα δηλώνεται η κατεύθυνση που επιθυμεί να ακολουθήσει ο υποψήφιος. (στην περίπτωση αιτήσεων για την ειδική κατηγορία εισακτέων της κατεύθυνσης «Μουσική- θεραπεία, Άτομα με Αναπηρία και Ποιότητα Ζωής», αυτό πρέπει να αναγράφεται ως «Μουσική- θεραπεία, Άτομα με Αναπηρία και Ποιότητα Ζωής» – ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ.

  • Βιογραφικό Σημείωμα
  • Αντίγραφο Πτυχίου
  • Οι τίτλοι σπουδών από ξένα Πανεπιστήμια πρέπει να έχουν αναγνώριση από το Δ.O.A.Τ.Α.Π.
  • Επίσημη Αναλυτική Βαθμολογία (αν υπάρχει)
  • Αποδεικτικό γνώσης Αγγλικής γλώσσας
  • Αποδεικτικό γνώσης άλλων ξένων γλωσσών (αν υπάρχει)
  • Φωτοτυπία της ταυτότητας
  • Έως τρεις πρόσφατες συστατικές επιστολές (αν υπάρχουν).
  • Αποδεδειγμένη προϋπηρεσία (αν υπάρχει)
  • Δημοσιεύσεις (αν υπάρχουν)
  • Οπτικοαουστικό υλικό καλλιτεχνικής δράσης (αν υπάρχει)

Αντίγραφο απόδειξης κατάθεσης παραβόλου αίτησης (ποσού 50 € στην Τράπεζα Πειραιώς, ΙΒΑΝ: GR0801722020005202073438730, Αρ. Λογ/μού : 5202 073438 730) απαραιτήτως με τη σημείωση «Μουσική και Κοινωνία». O παρόν λογαριασμός ισχύει μόνο για το παράβολο αίτησης. Τα δίδακτρα θα καταβάλλονται σε διαφορετικό τραπεζικό λογαριασμό για τον οποίο θα ενημερωθούν οι επιτυχόντες σε μεταγενέστερο στάδιο.

Υποβολή Αιτήσεων

Η υποβολή αιτήσεων ολοκληρώνεται την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 09:00-13:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;