Εκπτώσεις 2016: Οι προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις! Online αγορά!
Ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες εκπτώσεις της αγοράς: Επώνυμα Smartphones έως 200€! Laptops έως 250€ φθηνότερα! Tablets έως 100€! Βιβλία με έκπτωση έως -80%! Happy smart shopping!

Η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων έχει ξεκινήσει και δράττουμε την ευκαιρία για να σου προτείνουμε τις πιο έξυπνες και συμφέρουσες αγορές τεχνολογικών προϊόντων που αξίζει να κάνεις!

Τα τεχνολογικά προϊόντα, όπως τα smartphones, τα tablets, και τα laptops αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, και μιας και το κόστος τους δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο αξίζει να επωφεληθείς των εποχικών προσφορών, εξασφαλίζοντας σημαντικές εκπτώσεις επί των αρχικών τιμών, κι εξοικονομώντας έτσι χρήματα.

Για αυτό κι εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και σου προτείνουμε τα καλύτερα smartphones, tablets, και laptops με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις της αγοράς που αξίζει σίγουρα να εκμεταλλευθείς!

Bonus: Καθώς δεν είναι όλοι λάτρεις των τεχνολογικών gadgets,  έχουμε και προτάσεις  βιβλίων με έκπτωση έως -80% για τους book lovers!

Δες τα όλα στη λίστα που ακολουθεί:

1. Επώνυμα Smartphones έως 200€!

  • Smartphone MLS iQTalk Twist Dual Sim 8GB Μαύρο + Car Kit
    To MLS iQTalk Twist Dual Sim σου προσφέρει σούπερ επιδόσεις με ένα παιχνιδιάρικο twist..!Θέλεις δυνατές επιδόσεις, πρακτικό μέγεθος και ξεχωριστό design; Το MLS iQTalk Twist Dual Sim ήρθε για να σε κερδίσει! Με ξεχωριστό matte χρώμα, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.20 GHz για εκπληκτικές επιδόσεις και οθόνη αφής 4.5’’ IPS LCD κατασκευής One Glass Solution (OGS). Με 8 Megapixel κάμερα αυτόματης εστίασης και LED Flash, για υπέροχες φωτογραφίες με ένταση, ζωντάνια και ακρίβεια στα χρώματα. Δώσε χρώμα στην καθημερινότητα σου με το MLS iQTalk Twist Dual Sim!

Τιμή: 149€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Smartphone HTC Desire 620G Dual Sim 8GB Λευκό/Μπλε
    Το HTC Desire 620G Dual Sim είναι το ιδανικό 3G smartphone για ποιοτικές φωτογραφίες και από τις 2 πλευρές! Ο κομψός dual-tone σχεδιασμός του το καθιστά εξαιρετικό στην όψη, ενώ παρά το μεγάλο μέγεθος της HD οθόνης 5″, προσφέρει και τέλειο κράτημα. Ο ενσωματωμένος οκταπύρηνος επεξεργαστής σε συνδυασμό με το 1GB μνήμης RAM θα κάνουν ακόμα και το πιο απαιτητικό task, παιχνιδάκι. Η λειτουργία αντίστροφης μέτρησης θα απογειώσει τις selfie σου, ενώ η δυνατότητα χρήσης 2 καρτών SIM θα βελτιώσει αισθητά την καθημερινή σου επικοινωνία.

Τιμή: 169€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Smartphone Lenovo A7000 Dual Sim 8GB Λευκό
    Ψάχνεις για οικονομικό, οκταπύρηνο 4G smartphone με λειτουργία Dual Sim; Tο Lenovo A7000 Dual Sim είναι ακριβώς αυτό που ζητάς! Η οθόνη HD IPS wide-view των 5.5 ιντσών, o οκταπύρηνος επεξεργαστής με 2GB RAM, τα διπλά ηχεία με τεχνολογία Dolby Atmos και η υποστήριξη δικτύων 4G LTE, θα μετατρέψουν την καθημερινή σου εργασία και ψυχαγωγία στην πιο ευχάριστη εμπειρία. Το αγαπημένο σου περιεχόμενο θα φαίνεται καλύτερα και θα φορτώνει γρηγορότερα, ενώ η ταυτόχρονη χρήση πολλαπλών εφαρμογών θα εκτελείται άψογα. Τέλος, οι ενσωματωμένες κάμερες 8 & 5 Megapixel θα σου επιτρέψουν να κάνεις λήψη φωτογραφιών, selfie ή video, καθώς και βιντεοκλήσεις.

Τιμή: 199€ ➡ Λεπτομέρειες

2. Laptops έως 250€ φθηνότερα!

  • Laptop HP 15-ac001nv – 15.6″ (N3825U/4GB/500GB/HD)
    Tο HP 15-ac001nv είναι ένα ευέλικτο σύστημα, ικανό να καλύψει τις βασικές καθημερινές ανάγκες του mainstream χρήστη, προσφέροντάς του επαρκείς υπηρεσίες και ικανοποιητικές επιδόσεις. Διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή Intel Pentium που πλαισιώνεται από 4 GB μνήμης DDR3, σκληρό δίσκο 500 GB, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Είναι σε θέση να ταιριάξει σε κάθε τύπο χρήστη, την ώρα που χάρη στο άψογο προφίλ συνδεσιμότητας του, όπου κι αν το πας, αυτό θα παραμείνει μέσα σ’ όλα! Πρόσθεσε και την οθόνη BrightView και έχεις ένα αν μη τι αλλού αξιοπρόσεκτο σύνολο.

Τιμή: 429€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Laptop Toshiba Satellite L50-B-18D – 15.6″ (i3-4005U/4GB/ 500GB/R7 M260)
    Στοχεύοντας στην πλήρη ικανοποίηση των αναγκών του μέσου καθημερινού χρήστη, το Toshiba Satellite L50-B-18D δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει στις προσωπικές σου περιπλανήσεις. H Toshiba το έχει εφοδιάσει με έναν διπύρηνο Intel Core i3-4005U o οποίος είναι ό,τι πρέπει για τον casual χρήστη που προορίζει το laptop για καθημερινές λειτουργίες. Πλαισιώνεται από 4 GB RAM, σκληρό δίσκο 500 GB και κάρτα γραφικών AMD Radeon, ό,τι πρέπει δηλαδή για ένα laptop που προορίζεται για χρήση σε περιβάλλον Office, ίντερνετ και multimedia. Τα ηχεία Onkyo με πιστοποίηση Skullcandy θα σου χαρίσουν κορυφαίο ήχο, την ώρα που το όνομα της Toshiba εγγυάται για τη στιβαρή του κατασκευή.

Τιμή: 499€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Laptop Dell Inspiron 5749 – 17.3″ (3805U/4GB/500GB/ HD)
    Ένα laptop, ικανό να καλύψει τις ανάγκες μιας ολόκληρης οικογένειας, το Dell Inspiron 5749 (INSP57493805U4500W) θα μπει στο σπίτι σου και θα εγκατασταθεί εκεί! Έχει μεγάλη και ευκρινή οθόνη με HD+ ανάλυση, κάτι που θα σου επιτρέψει να παρακολουθήσεις τις αγαπημένες σου σειρές, εκπομπές και ταινίες σε κορυφαία ποιότητα. Ο διπύρηνος επεξεργαστής Pentium θα καλύψει τις ανάγκες σου σε επεξεργαστική ισχύ, την ώρα που πλαισιώνεται από 4 GB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο 500 GB. Οι ανάγκες σου λοιπόν σε ψυχαγωγία και παραγωγικότητα θα καλυφθούν πλήρως και μάλιστα με στυλ: πρόσθεσε την υποστήριξη Bluetooth, Wi-Fi, HDMI και USB 3.0 και έχεις ένα αρτιότατο σύστημα!

Τιμή: 499€  ➡ Λεπτομέρειες

3. Tablets έως 100€!

  • eStar Gemini HD Dual Core – Tablet 8″ 8GB Λευκό
    Το eStar Gemini HD Dual Core ήρθε για να καλυτερέψει αισθητά τον τρόπο που επικοινωνείς, ψυχαγωγείσαι και εργάζεσαι. Χάρη στην οθόνη υψηλής ευαισθησίας των 8 ιντσών και την υποστήριξη audio & video playback, αποστολής & λήψης e-mail, κλπ, θα μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα όπου και αν βρίσκεσαι, ενώ η υποστήριξη gaming, chatting και eBooks υπόσχεται ατέλειωτες ώρες διασκέδασης. Το tablet της eStar τρέχει τη νεότερη έκδοση Android 4.1 του λειτουργικού της Google που είναι άμεσα αναβαθμίσιμη, ενώ ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή, χρονισμένο στα 1.50 GHz με 1GB RAM, καθώς και κάμερες 2 & 0.3 Megapixel. Επίσης, υποστηρίζει δίκτυα WiFi για ελέυθερη και απεριόριστη πρόσβαση στο Internet.

Τιμή: 62.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Bitmore ColorTab 9 – Tablet 9″ 8GB Κίτρινο
    Το νέο Bitmore ColorTab 9 είναι ότι πιο φρέσκο υπάρχει στην οικογένεια των bitmore tablets!
    Εχει δυνατά χαρακτηριστικά, διαθέτει μοναδικές επιδόσεις, ενώ έχει την καλύτερη σχέση τιμής – απόδοσης στη κατηγορία των 9 ιντσών. Διαθέσιμο σε 4 μοντέρνα χρώματα λευκό, μπλε, κίτρινο και μαύρο, για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σου. Με οθόνη TFT 9 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή, 2 κάμερες και λειτουργικό σύστημα Android 4.4 KitKat, το Color Tab 9 πηγαίνει την ενημέρωση, τη διασκέδαση και την παραγωγικότητά σου ένα βήμα πιο μπροστά!

Τιμή: 69.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • eStar Grand HD Quad Core – Tablet 10.1″ 8GB Κόκκινο
    Το eStar Grand HD Quad Core ήρθε για να καλυτερέψει αισθητά τον τρόπο που επικοινωνείς, ψυχαγωγείσαι και εργάζεσαι, ενώ με τη χαμηλή τιμή του, θα ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες σου.
    Χάρη στη μεγάλη οθόνη υψηλής ευαισθησίας των 10.1 ιντσών και την υποστήριξη δικτύων WiFi για αποστολή & λήψη e-mail κλπ, θα μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα όπου και αν βρίσκεσαι, ενώ η υποστήριξη gaming, chatting, audio/movie playback και eBooks υπόσχεται ατέλειωτες ώρες διασκέδασης. Το tablet της eStar τρέχει τη νεότερη έκδοση Android 5.1 Lollipop του λειτουργικού της Google ενώ ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.20 GHz με 1GB RAM, καθώς και κάμερες 2 και 0.3 Megapixel στην πίσω και μπροστά όψη αντίστοιχα.

Τιμή: 89€ ➡ Λεπτομέρειες

4. Βιβλία με έκπτωση έως -80%!

  • “Καβαφικοί φόνοι” του Παπαθεοδώρου Θοδωρή
    Υπόθεση:
    Ύστερα από τέσσερις εξευτελιστικές υποθέσεις μέσα σε έναν ολόκληρο χρόνο, ο κυνικός και άξεστος ντετέκτιβ Νίκος Μάντης βρίσκεται αντιμέτωπος με δύο σημαντικές προκλήσεις: τον ποιητικά σκηνοθετημένο φόνο μιας υπερήλικης, εκκεντρικής και πάμπλουτης πρώην ιδιοκτήτριας πορνείου, λάτριδος του ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη, και τη συνάντησή του με το δόκτορα Ξενοφώντα Δαρείο, αλεξανδρινό αρχαιολόγο, παθιασμένο καβαφιστή και πρώην καθηγητή στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ο οποίος συγκεντρώνει πάνω του ό,τι ακριβώς σιχαίνεται ο Μάντης. Είναι μορφωμένος, μυστηριώδης, απόκοσμος και, κυρίως, ομοφυλόφιλος. Καθώς στην Αθήνα και την Αλεξάνδρεια οι καβαφικοί φόνοι διαδέχονται ο ένας τον άλλον σαν μια θλιβερή γραμμή κεριών σβησμένων, οι δυο αλλόκοτοι συνεργάτες αποδύονται σ’ ένα ασθματικό κυνήγι για να ανακαλύψουν πρώτοι το μυστικό που φυλάσσουν πεισματικά τρεις γριές πόρνες στην αινιγματική Λέσχη της Ιθάκης και να λύσουν την ιεροτελεστική ακολουθία των εγκλημάτων νιώθοντας στο πετσί τους τους στίχους του λατρεμένου ποιητή:Δεν θέλω να γυρίσω να μη διω και φρίξω
    τι γρήγορα που η σκοτεινή γραμμή μακραίνει,
    τι γρήγορα που τα σβυστά κεριά πληθαίνουν…

Τιμή: 12€ ➡ Λεπτομέρειες

  • “Στους δρόμους του Καΐρου” της Κουμούτση Πέρσας
    Υπόθεση:
    Ένα ταξίδι επιστροφής στο παρελθόν, στον χρόνο και τον τόπο του μεγάλου συγγραφέα Ναγκίμπ Μαχφούζ, μέσα από τα μάτια ενός παιδιού που τον συναντά ξανά και ξανά στο διάβα της ζωής του. Ένα ταξίδι αυτογνωσίας, συνειδητοποίησης και προπάντων αποτίμησης ζωής. Mία εκ νέου αποτύπωση της σύγχρονης ιστορίας της Αιγύπτου έτσι όπως αναδύεται μέσα από τα έργα του μεγάλου δασκάλου, αλλά κυρίως μέσα από το πρίσμα της παράδοξης σχέσης που αναπτύσσεται ανάμεσα στα δύο κεντρικά πρόσωπα: απροκάλυπτη και χωρίς φτιασίδια, όμως τόσο, μα τόσο αληθινή…

Τιμή: 6.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Φοιτητική κουζίνα
    Οικονομικές, απλές και νόστιμες συνταγές

Τιμή: 3.99€ ➡ Λεπτομέρειες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;