48 σκληρά πράγματα που ακούει κάθε άντρας σε όλη του τη ζωή! (video)
Πρόκειται για 48 σχόλια-ατάκες που είναι άδικες, σκληρές, βάναυσες και ξεκάθαρα ρατσιστικές. Φράσεις που είναι εξαιρετικά άσχημες για όποιον κι αν προορίζονται.

Πρόκειται για 48 σχόλια-ατάκες που είναι άδικες, σκληρές, βάναυσες και ξεκάθαρα ρατσιστικές. Φράσεις που είναι εξαιρετικά άσχημες για όποιον κι αν προορίζονται.

Συχνά ο ρατσισμός δεν αφορά μόνο τις φυλές, ή μόνο τις γυναίκες. Κάνει εξίσου αισθητή την παρουσία του και στο αντρικό φύλο, απλώς με διαφορετικό τρόπο.

Μεγαλώνοντας σε μια σύγχρονη κοινωνία ένας άντρας, από όταν θα είναι ακόμη παιδί, θα ανατραφεί με κάποια συγκεκριμένα πρότυπα, τα οποία θα προέρχονται είτε από την οικογένειά του, είτε από τους φίλους του, ή από το ευρύτερο κοινωνικό του περιβάλλον του τύπου: “Οι άντρες δεν κλαίνε”, “Μη κάνεις σαν γυναίκα”, “Μην είσαι τόσο θηλυπρεπής”, “Για να είσαι πραγματικός άντρας θα πρέπει να είσαι σκληρός, πετυχημένος οικονομικά (και συγκεκριμένα πιο πετυχημένος από τη σύντροφό σου), δυνατός, με εξουσία κτλ.” και άλλα παρεμφερή τα οποία αποδίδονται παραστατικότατα στο παραπάνω video.

Δυστυχώς η κοινωνία μας βρίθει από στερεότυπα και για τα 2 φύλα, και παρά το ότι αυτά που αφορούν τους άντρες διαφέρουν από εκείνα που αφορούν τις γυναίκες, και παρά το ότι τα αντρικά στερεότυπα είναι συνήθως περισσότερο συγκαλυμμένα αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο τοξικά, ή ότι λιγότερα ψυχοφθόρα για τον αποδέκτη τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;