Σας έχω πει πόσο μου αρέσει αυτή η στήλη; Κάθε φορά, με κάθε συνταγή συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι τελείως άχρηστη και ότι υπάρχει ελπίδα να γίνω η επόμενη Master Chef (#not). Σήμερα ήρθε η μέρα που θα μάθουμε να ανοίγουμε φύλο για να φτιάξουμε πίτσα. Τις παραπάνω τις έφτιαξα εγώ… είναι η απόδειξη πως όλοι μπορείτε!
Υλικά:
- 1 κιλό αλεύρι
- 1 ποτήρι νερό χλιαρό
- λίγο λάδι
- 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
- λίγο αλάτι
- 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
- κέτσαπ
- φρέσκες ντομάτες
- αλλαντικά
- τυρί τριμμένο
Εκτέλεση:
Ζυμώνετε το αλεύρι μαζί με το λάδι, το νερό, τη ζάχαρη,το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ για να γίνει η ζύμη. Έπειτα την αφήνεται σκεπασμένη για μία ώρα για να ξεκουραστεί.
Στη συνέχεια, ανοίγετε τη ζύμη στο ταψί σας και προσθέτετε λίγη κέτσαπ στην επιφάνεια. Από εδώ και πέρα βάζετε το τυρί και όποιο αλλαντικό σας αρέσει να έχει η πίτσα σας. Η δική μου αγαπημένη είναι με φέτα, φρέσκες ντομάτες, πιπεριά πράσινη και καλαμπόκι.
Την ψήνετε σε δυνατό φούρνο (200 βαθμοί) για 20 περίπου λεπτά. Τόσο απλά και εύκολα! Καλή όρεξη!
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Logistics
Πλήρης Απασχόληση
03-01-2024
Μενίδι
Μέσα μαζικής ενημέρωσης
Πλήρης Απασχόληση
04-01-2024
Κηφισιά