Τα 10 καλύτερα smartphones της αγοράς μέχρι 100€! Online Αγορά!
Αυτά είναι τα top 10 πιο οικονομικά smartphones της αγοράς σε τιμές από 49.90€ έως και 100€!

Το να έχει κάποιος στις μέρες μας ένα κινητό τηλέφωνο είναι πλέον ανάγκη, κι όχι πολυτέλεια.

Επιπλέον όταν μιλάμε πια για κινητό τηλέφωνο εννοούμε εξ’ορισμού ένα smartphone, κι αυτό γιατί, λόγω των καθημερινών μας υποχρεώσεων και δραστηριοτήτων, η δυνατότητα ενός κινητού να συνδέεται στο Internet είναι πρωτεύουσας σημασίας.

Πλέον δεν χρειάζεται να δώσεις μια “περιουσία” για να αποκτήσεις ένα επώνυμο, αξιόπιστο, και με μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων smartphone, καθώς θα τα βρεις στην αγορά σε άκρως φιλικές τιμές, που ξεκινούν από 50€.

Γι’ αυτό κι εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και επιλέξαμε τα 10 καλύτερα, επώνυμα και πιο οικονομικά smartphones της αγοράς, σε τιμές από 49.90€ έως και 100€, και με τη δυνατότητα, μάλιστα, της online αγοράς, ώστε να κάνεις τα ψώνια σου, εύκολα, γρήγορα και ξεκούραστα.

Δες ποια είναι τα top 10 οικονομικά smartphones της αγοράς:

1. Smartphone Alcatel Pixi 3 (3.5) Dual Sim 4GB Λευκό (4009D)

Το Alcatel Pixi 3 (3.5) Dual Sim ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή 1.00 GHz με 512 MB RAM και 4GB εσωτερικής μνήμης, όπου σε συνδυασμό με το λειτουργικό Android 4.4.2 KitKat θα σου προσφέρει μία ανώτερη εμπειρία χρήσης. Επίσης, η λειτουργία Dual SIM σου επιτρέπει να συνδυάζεις με τον καλύτερο τρόπο εργασία και ψυχαγωγία. H TFT HVGA οθόνη 3.5 ιντσών παρέχει ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας για πλοήγηση στο Internet, αποστολή και λήψη e-mail, όπως και για την άνετη χρήση όλων των εφαρμογών που θα βρεις στο Android Market. Τέλος, η ενσωματωμένη κάμερα στην πίσω όψη, σου επιτρέπει να κάνεις λήψη φωτογραφιών 2 Megapixel ή video 480p στα 15fps.

Τιμή: 49.90€ ➡ Λεπτομέρειες

2. Smartphone Alcatel OneTouch Pixi 3 (4) Dual Sim 4GB Ροζ (4013D)

Το Alcatel Pixi 3 (4) Dual Sim ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή 1.00 GHz με 512 MB RAM και 4GB εσωτερικής μνήμης, όπου σε συνδυασμό με το λειτουργικό Android 4.4 KitKat θα σου προσφέρει μία ανώτερη εμπειρία χρήσης. Επίσης, η λειτουργία Dual SIM σου επιτρέπει να συνδυάζεις με τον καλύτερο τρόπο εργασία και ψυχαγωγία. H TFT WVGA οθόνη 4 ιντσών παρέχει ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας για πλοήγηση στο Internet, αποστολή και λήψη e-mail, όπως και για την άνετη χρήση όλων των εφαρμογών που θα βρεις στο Android Market. Τέλος, η ενσωματωμένη κάμερα στην πίσω όψη, σου επιτρέπει να κάνεις λήψη φωτογραφιών 3 MP ή video 480p στα 30fps, ενώ η κάμερα 0.3 Megapixel στην μπροστά όψη είναι ιδανική για selfies και βιντεοκλήσεις.

Τιμή: 59.90€ ➡ Λεπτομέρειες

3. Smartphone Alcatel OneTouch Pixi First Dual Sim 4GB Χρυσό (4024D)

Το Alcatel Pixi First Dual Sim ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.20 GHz με 512 MB RAM και 4 GB εσωτερικής μνήμης, που σε συνδυασμό με το λειτουργικό Android 4.4.2 θα σου προσφέρει μία ανώτερη εμπειρία χρήσης. Επίσης, η λειτουργία Dual SIM σου επιτρέπει να συνδυάζεις με τον καλύτερο τρόπο εργασία και ψυχαγωγία. H οθόνη των 4″ παρέχει ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας για πλοήγηση στο ίντερνετ, αποστολή και λήψη e-mail, όπως και για την άνετη χρήση κάθε λογής app. Τέλος, η ενσωματωμένη κάμερα στην πίσω όψη, σου επιτρέπει να κάνεις λήψη φωτογραφιών 5 Megapixel ή video στα 1080p, ενώ η κάμερα των 2 Megapixel στην μπροστά όψη είναι ιδανική για selfies και βιντεοκλήσεις.

Τιμή: 69€ ➡ Λεπτομέρειες

4. Smartphone Alcatel OneTouch Pop D5 Dual Sim 4GB Λευκό

Το Alcatel One Touch Pop D5 Dual Sim ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.30 GHz με 512 MB RAM και 4GB εσωτερικής μνήμης, όπου σε συνδυασμό με το λειτουργικό Android 4.4.2 θα σου προσφέρει μία ανώτερη εμπειρία χρήσης. Επίσης, η Dual SIM λειτουργία τουPop D5 σου επιτρέπει να συνδυάζεις με τον καλύτερο τρόπο εργασία και ψυχαγωγία. H TFT FWVGA οθόνη με διαγώνιο 4.5 ιντσών παρέχει ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας για πλοήγηση στο Internet, αποστολή και λήψη e-mail, όπως και για την άνετη χρήση όλων των εφαρμογών που θα βρεις στο Android Market. Τέλος, η ενσωματωμένη κάμερα στην πίσω όψη, σου επιτρέπει να κάνεις λήψη φωτογραφιών 5 MP ή video 720p στα 30fps, ενώ η κάμερα 0.3 Megapixel στην μπροστά όψη θα κάνει τις βιντεοκλήσεις παιχνιδάκι.

Τιμή: 79.90€ ➡ Λεπτομέρειες

5. Smartphone Microsoft Lumia 532 Dual Sim 8GB Λευκό

Το Microsoft Lumia 532 Dual Sim είναι ένα ισχυρό και αξιόπιστο smartphone σε εξαιρετικά προσιτή τιμή! Διαθέτει το νεότερο λειτουργικό σύστημα, Windows 8.1 και τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon, πράγμα που το καθιστά εξαιρετικά ευέλικτο, ομαλό και εύκολο στη χρήση. Έρχεται με τις καλύτερες εφαρμογές Microsoft, δωρεάν και έτοιμες για χρήση out of the box. Χρησιμοποίησε το Skype για δωρεάν φωνητικές και βίντεο κλήσεις. Απόλαυσε το προ-εγκατεστημένο Microsoft Office Mobile, 30GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου OneDrive και κάμερα 5 MP για τέλειες φωτογραφίες. Τέλος, θα έχεις πρόσβαση στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, ενώ θα μπορείς να λάβεις και όλα τα μελλοντικά software updates!

Τιμή: 89€ ➡ Λεπτομέρειες

6. Smartphone Samsung Galaxy Trend 2 Lite 4GB Μαύρο

Το Samsung Galaxy Trend 2 Lite αποτελεί μια εξαιρετική συσκευή για εσένα που αναζητάς ένα smartphone άνετο στη χρήση αλλά αξιόπιστο και με πολλές & ενδιαφέρουσες λειτουργίες. Υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες σου για φορητότητα στην επικοινωνία και να σου δώσει ελευθερία κινήσεων ενόσω βρίσκεσαι στον δρόμο. Με διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.20 GHz, ευκρινέστατη οθόνη 4″ με ανάλυση 800 x 480 pixels, μπαταρία 1500 mAh για ικανοποιητική αυτονομία και εύκολη λήψη φωτογραφιών καθώς τα πλήκτρα λήψης εικόνων και βίντεο βρίσκονται σε ξεκάθαρες θέσεις στην οθόνη, το smartphone της Samsung θα σε καλύψει πλήρως σε ό,τι αφορά τις καθημερινές σου ανάγκες.

Τιμή: 89€ ➡ Λεπτομέρειες

7. Smartphone Alcatel OneTouch Pop 2 (4) Dual Sim 4GB Λευκό (4045D)

Το Alcatel One Touch Pop 2 (4) είναι ένα προσιτό smartphoneπου δεν υστερεί σε χαρακτηριστικά. Ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.20 GHz με 1GB RAM και 4GB εσωτερικής μνήμης, όπου σε συνδυασμό με το λειτουργικό Android 5.0 θα σου προσφέρει μία ανώτερη εμπειρία χρήσης. Επίσης, η λειτουργία Dual SIM σου επιτρέπει να συνδυάζεις με τον καλύτερο τρόπο εργασία και ψυχαγωγία. H οθόνη 4 ιντσών παρέχει ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας για πλοήγηση στο Internet, αποστολή και λήψη e-mail, όπως και για την άνετη χρήση όλων των εφαρμογών που θα βρεις στο Android Market. Τέλος, η ενσωματωμένη κάμερα στην πίσω όψη, σου επιτρέπει να κάνεις λήψη φωτογραφιών 5 MP ή video 720p στα 30fps, ενώ η κάμερα 0.3 Megapixel στην μπροστά όψη είναι ιδανική για selfies και βιντεοκλήσεις.

Τιμή: 94.89€ ➡ Λεπτομέρειες

8. Smartphone LG Optimus L3 II Dual Sim 4GB Μαύρο

Η LG Electronics παρουσιάζει το Optimus L3 II Dual Sim. Ένα νέο smartphone που διακρίνεται από τον κομψό σχεδιασμό με λιτές γραμμές και πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά. Το Optimus L3 II Dual Sim έχει οθόνη τεχνολογίας LCD IPS QVGA 3.2 ιντσών με ανάλυση 320×240 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S1 (MSM7225AB) χρονισμένο στο 1GHz, μνήμη RAM 512MB, ενσωματωμένη μνήμη 4GB και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.1.
Επικοινωνήστε, παίξτε παιχνίδια, κατεβάστε εφαρμογές, αποκλειστικά για εσάς, με ένα από τα πιο σύγχρονα LG Optimus. Mία εξαιρετική επιλογή για τους χρήστες που ψάχνουν μία ολοκληρωμένη λύση για την καθημερινή τους επικοινωνία, ψυχαγωγία, κοινωνική δικτύωση και διασκέδαση.

Τιμή: 98.99€ ➡ Λεπτομέρειες

9. Smartphone Lenovo A536 Dual Sim 8GB Λευκό

Το Lenovo A536 Dual Sim είναι ένας ολοκαίνουργιος κόσμος που χωράει στην παλάμη του χεριού σου. Το τετραπύρηνο αυτό phablet είναι απίστευτα κομψό και προσιτό, κρατόντας μια τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε ποιοτικά χαρακτηριστικά και απόδοση. Με έξοχη οθόνη TN 5 ιντσών, ανάλυσης FWVGA 854 x 480, 2 εξαιρετικές κάμερες (5MP back & 2MP front), 8GB επεκτάσιμης μνήμης με 1GB RAM, HSPA + για γρήγορη μεταφορά δεδομένων, δορυφορική πλοήγηση GPS, χώρο για δύο κάρτες SIM, και φυσικά την έκδοση Android 4.4 KitKat του λειτουργικού της Google, το Lenovo A536 Dual Sim είναι η διανική συσκευή για όσους αναζητούν μία προσιτή λύση, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή την πληρότητα χαρακτηριστικών.

Τιμή: 99€ ➡ Λεπτομέρειες

10. Smartphone Alcatel OneTouch Pop C7 Dual Sim 4GB Λευκό

Το Alcatel One Touch Pop C7 ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.30 GHz με 512ΜΒ RAM και 4GB χωρητικότητα, όπου σε συνδυασμό με το λειτουργικό Android 4.2 θα σου προσφέρει μία ανώτερη εμπειρία χρήσης. Επίσης, η Dual SIM λειτουργία του Pop C7 σου επιτρέπει να συνδυάζεις με τον καλύτερο τρόπο εργασία και ψυχαγωγία. H TFT FWVGA οθόνη με διαγώνιο 5 ιντσών παρέχει ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας για πλοήγηση στο Internet, αποστολή και λήψη e-mail, όπως και για την άνετη χρήση όλων των εφαρμογών που θα βρεις στο Android Market. Τέλος, η ενσωματωμένη κάμερα στην πίσω όψη, σου επιτρέπει να κάνεις λήψη φωτογραφιών 5MP ή video 720p στα 30fps, ενώ η κάμερα 0.3 Megapixel στην μπροστά όψη θα κάνει τις βιντεοκλήσεις παιχνιδάκι.

Τιμή: 99.90€ ➡ Λεπτομέρειες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;