Ετήσιες προβλέψεις - Ιχθείς 2016
Πιο έμπειροι πλέον, θα προχωρήσετε με μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων και ίσως αλλάξει η εικόνα σας στο εξής, αφού όμως γίνει ένας απολογισμός των πεπραγμένων των προηγούμενων χρόνων

Zwdia

Πιο έμπειροι πλέον, θα προχωρήσετε με μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων και ίσως αλλάξει η εικόνα σας στο εξής, αφού όμως γίνει ένας απολογισμός των πεπραγμένων  των προηγούμενων χρόνων.

Θα αποκρυσταλλώσατε σε γνώση και αντίληψη και είστε περισσότερο σοβαροί, συγκροτημένοι και αποφασιστικοί. Ειδικά το θέμα της αποφασιστικότητας σας ενδιαφέρει άμεσα, αφού είστε συχνά υποχωρητικοί, διστακτικοί ή αναβλητικοί. Τώρα πλέον θα αντιληφθείτε πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο… Θα πρέπει να πάρετε ώριμες αποφάσεις και να κάνετε επιλογές που σας προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη.

Θα λέγαμε πως μοιάζει αυτό το διάστημα σαν να ήταν μία νέα αρχή για σας, μέσα από ένα βαθύ ξεκαθάρισμα σε ιδέες, απόψεις, εκτιμήσεις και φιλοσοφία στη ζωή σας. Η φιλοσοφική προσέγγιση μπορεί να είναι αρκετά επίπονη, αφού σας φέρνει προ των ευθυνών συγκεκριμένων πράξεων ή κάποιας αμέλειας. Όμως και η διδασκαλία που παίρνετε αυτή την διετία, είναι ουσιαστικής σημασίας.

Ο Κρόνος, ο πλανήτης που σας στήριξε στις αντιξοότητες του πρόσφατου παρελθόντος, οριστικά στο ζώδιο του Τοξότη πλέον και ως το 2017 θα απαιτηθεί να διαμορφώσετε μία διαφορετική κοινωνική εικόνα και να ασχοληθείτε με το έργο σας σοβαρά.

Θα έχετε μία σταδιακή απελευθέρωση από ανούσιες ασχολίες ή ανθρώπους που δεν σας αντιπροσωπεύουν στις κοινωνικές σχέσεις. Ξεκινά η νέα χρονιά με αυτή την προδιάθεση, και στα μέσα όπως και το φθινόπωρο, ξεκαθαρίζει το τοπίο των γνωριμιών.

Θέτετε σαφείς στόχους για την προώθηση του έργου σας και θα το στηρίξετε με μόχθο και γνώση μέσα στο επόμενο διάστημα.

Για δύο περίπου χρόνια, από το φθινόπωρο του 2015 και μετά, θα είστε εστιασμένοι στην προώθηση της καριέρας και την αξιοποίηση των προσόντων σας. Δεν θα έχετε πολλές παρεκκλίσεις από τους κύριους στόχους σας και θα μπορείτε να δώσετε το καλύτερο δυνατόν στην ανάπτυξη του έργου,  μέσα όμως από διαρκείς και δυναμικές επιλογές.

Δοκιμάστε τις αντοχές σας, αλλά και τις ικανότητές σας!

Ο Δίας είναι ο πλανήτης των χρημάτων και της αφθονίας , αλλά και ένας από τους κυβερνήτες του ζωδίου σας.

Ως τον Σεπτέμβριο θα βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας, στην Παρθένο. Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον χρονικό διάστημα για σας, καθώς θα σας βοηθήσει να κάνετε ευρύτερες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και συνεργασίες.

Οι σχέσεις αναπτύσσονται και σας στηρίζουν, σας συμπληρώνουν και σας ολοκληρώνουν σταδιακά.  Συχνά θα είναι ο καθρέφτης σας και θα αντικατοπτρίζουν τις αδυναμίες ή τα ταλέντα σας. Ας διδαχτείτε λοιπόν κι ας επιλέγετε στο εξής προσεκτικά τους ανθρώπους που θα συναναστρέφεστε.

Στην συνέχεια, τον Σεπτέμβριο θα είναι στον Ζυγό και για τους υπόλοιπους μήνες, θα είστε σε θέση ενδιαφερθείτε για την εσωτερική σας αρμονία και χαρά. θα έχετε ευχέρεια να ισορροπήσετε τις βαθύτερες αγωνίες και ανησυχίες. Με κάποιες ανατροπές ή εντάσεις, η ψυχολογία σας αλλάζει και επιθυμείτε πλέον να τακτοποιήσετε τη ζωή σας με περισσότερη ασφάλεια, υλική ή συναισθηματική.

Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση στο ζώδιό σας, το οποίο κυβερνά (και θα παραμείνει για  14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς είναι να ανακαλύψετε την προσωπική δημιουργικότητα, το ταλέντο και την έμπνευση. Θα χρειαστεί να προσέξετε όμως την ονειροπόληση, αφού ενισχύει αυτή την προδιάθεσή σας. Ευτυχώς ο Κρόνος σας προσγειώνει και σας φέρνει ισορροπία.

Ο Ουρανός στον Κριό από το 2010, εξακολουθεί να δονεί τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την αίσθηση της δύναμης (κυρίως υλικής) στη ζωή σας. Οφείλετε να παραμείνετε σταθεροί, ακόμη κι όταν οι σταθερές σας αξίες κλονίζονται. Να αλλάξετε συνήθειες και να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας. Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα έχει και για την φετινή χρονιά μία σημασία για σας, αφού αγγίζει τον ψυχισμό σας και φέρνει μία αναστάτωση. Πρέπει να μάθετε να ζείτε χωρίς δεδομένα και σταθερότητα, κάτι που επιτάσσουν οι κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες. Έχετε το ταλέντο της ευελιξίας και μπορείτε μέσα από αυτό να βρείτε την ισορροπία σας σε κάθε δύσκολη στιγμή. Διαισθητικά, ας είστε σε εγρήγορση.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας: astrolife.gr/etisies-provlepsis-zodion-ichthis-2016/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;