Περισσότεροι φοιτητές ΑΕΙ επιλέγουν το DEREE για παράλληλες σπουδές
Δείτε το σχετικό Δ.Τ!

deree

Με την ανακοίνωση της έναρξης της νέας ακαδημαϊκής περιόδου στο DEREE στις 18 Ιανουαρίου, πολλοί φοιτητές δημόσιων ΑΕΙ δήλωσαν το ενδιαφέρον τους για παράλληλες σπουδές στο Κολέγιο, είτε για ένα δεύτερο πτυχίο, είτε για ένα minor, δηλαδή μία υποειδίκευση.

Το Πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών του DEREE προσελκύει τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερους φοιτητές που θέλουν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τα χρόνια τους στο πανεπιστήμιο, εμβαθύνοντας σε ένα συμπληρωματικό πεδίο σπουδών. Καθώς στο DEREE πραγματοποιούνται εγγραφές και τον Δεκέμβριο-Ιανουάριο, πολλοί από αυτούς δεν περιμένουν έως τον Σεπτέμβριο για να ξεκινήσουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι το 35% των φοιτητών του εαρινού εξαμήνου ήταν φοιτητές του προγράμματος παράλληλων σπουδών.

Γιατί όμως περισσότεροι φοιτητές ΑΕΙ επιλέγουν να σπουδάσουν ταυτόχρονα στο DEREE;

  • Για να εκτεθούν στο αμερικανικό σύστημα εκπαίδευσης, που αναπτύσσει την κριτική σκέψη και τα λεγόμενα soft skills, πολύτιμα για την ένταξη στην αγορά εργασίας.
  • Για το ευρύ πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής ενίσχυσης. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσφέρει για το νέο έτος πενήντα υποτροφίες που προσφέρει σε φοιτητές ΑΕΙ για παρακολούθηση μαθημάτων στο DEREE.
  • Γιατί το DEREE διευκολύνει τον φοιτητή στις παράλληλες σπουδές του, με ελαστικό ωράριο μαθημάτων και με μεταφορά ακαδημαϊκών μονάδων από τη σχολή του.
  • Για να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προσφέρει το DEREE, όπως τη δυνατότητα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και τις συνεργασίες με κορυφαία πανεπιστήμια.
  • Για να συνδυάσουν πεδία που θα τους προσφέρουν εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Νομική με Χρηματοοικονομικά, Πολυτεχνικές επιστήμες με περιβαλλοντικές σπουδές και Διοίκηση Επιχειρήσεων με Ψυχολογία είναι μόνο ένα μέρος των συνδυασμών που επιλέγουν συχνά οι φοιτητές.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις παράλληλες σπουδές στο DEREE, τι πεδία σπουδών μπορούν να συνδυαστούν και για τις ευκαιρίες υποτροφιών, επικοινωνήστε με έναν Σύμβουλο Εγγραφών στο 210 600 9800 εσωτ. 1410 ή στο admissions@acg.edu.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;