Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες και τρέιλερ για τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου

by-the-sea

Πιστοί και σήμερα στο ραντεβού μας με όλες τις πρεμιέρες των ταινιών που βγαίνουν στις αίθουσες των κινηματογράφων σήμερα Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου.

Πάμε να δούμε αναλυτικές πληροφορίες καθώς και τα τρέιλερ όλων των ταινιών.

Δίπλα στη Θάλασσα

Ερωτικό δράμα της Αντζελίνα Τζολί, με την ίδια και τον Μπραντ Πιτ. Αλήθεια, πόσα πράγματα έχουν αλλάξει από τον καιρό που οι Μπραντζελίνα ζευγάρωσαν κινηματογραφικά στο «Mr & Mrs Smith» του 2005; Ο Πιτ κέρδισε ένα Όσκαρ ως παραγωγός στο «12 Χρόνια Σκλάβος», ενώ το πρώην action girl έχει ήδη στο ενεργητικό της δύο σκηνοθετικά εγχειρήματα («In the Land of Blood and Honey», «Αλύγιστος» ) που κρυφοκοίταξαν –έστω και αν απέτυχαν– την ακαδημαϊκή διάκριση.

Τώρα, η 40χρονη σταρ παίρνει το ρίσκο της καριέρας της, γράφοντας, πρωταγωνιστώντας και σκηνοθετώντας ένα ρομαντικό δράμα. Σ’ αυτό οι Πιτ-Τζολί φτάνουν στα πρόθυρα διαζυγίου… στην οθόνη, ερμηνεύοντας ένα ζευγάρι που αντιμετωπίζει κρίση στη σχέση του, παραθερίζοντας στη Γαλλία της δεκαετίας του ’60. Χολιγουντιανή αίγλη, κομψός γαλλικός αέρας και νεανικοί πειρασμοί σε μια από τις πολυαναμενόμενες παραγωγές της σεζόν

Η Κόρη του Ρέμπραντ

Όλη η ιστορία διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια μιας μεγαλοαστικής δεξίωσης, στους πολυτελείς εσωτερικούς χώρους και στους υπέροχους κήπους μιας εντυπωσιακής έπαυλης, όπου δίνει το παρόν η αφρόκρεμα της Αθηναϊκής κοινωνίας.

Τα χιουμοριστικά στιγμιότυπα, διακοσμούν μια πλοκή σχεδόν αστυνομική αλλά εξ’ ίσου ξεκαρδιστική, αφού όλα γυρίζουν από την σοβαροφάνεια στη φάρσα, σε μια ταινία που σε τελευταία ανάλυση φωτογραφίζει παραμορφωτικά την ανεκδιήγητη πραγματικότητα που ζούμε, σε μια εποχή που τα όρια μεταξύ του πλαστού και του γνήσιου, είναι κάτι περισσότερο από δυσδιάκριτα.

Το Πρόγραμμα


Ο Στίβεν Φρίαρς βιογραφεί τον (ντοπαρισμένο ) ποδηλάτη-φαινόμενο Λανς Άρμστρονγκ. Βγαλμένη θαρρείς από… ταινία, η ιστορία ανόδου και πτώσης του Λανς Άρμστρονγκ, απόλυτου κυρίαρχου της παγκόσμιας ποδηλασίας ο οποίος αποδείχτηκε πως κέρδισε τα πάντα ντοπαρισμένος, αποτελεί ένα κινηματογραφικά έτοιμο δραματικό υλικό. Το χρονικό της αποκάλυψης που συντάραξε τον αθλητικό κόσμο συνέγραψε ο πρωτεργάτης της δημοσιογράφος Ντέιβιντ Γουόλς, με τον Τζον Χοτζ («Trainspotting», «Η Παραλία» ) να το διασκευάζει σεναριακά, τον έμπειρο σε βιογραφίες Στίβεν Φρίαρς («Τεντώστε τ’ Αυτιά σας», «Η Βασίλισσα», «Φιλομένα» ) να στέκεται πίσω από την κάμερα και τον Μπεν Φόστερ να κλέβει την παράσταση ως βιοχημικός Λανς.

Ανατριχίλες

Τα διάσημα τέρατα της σειράς bestseller Ανατριχίλες κάνουν το κινηματογραφικό τους ντεμπούτο στην ομώνυμη κωμωδία με πρωταγωνιστή τον απολαυστικό Jack Black (School of Rock).

Σε σκηνοθεσία του Rob Letterman (Shark Tales) η ταινία υπόσχεται να δώσει σάρκα και οστά στους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της ανθολογίας -όπως τον Σλάπι, τη δαιμόνια κούκλα εγγαστρίμυθου- και να χαρίσει ένα διασκεδαστικά τρομαχτικό θέαμα με σασπένς και γερές δόσεις γέλιου για όλη την οικογένεια.

Η ζωή του νεαρού Ζακ Κούπερ (Dylan Minnette) αναστατώνεται μετά τη μετακόμιση από τη μεγαλούπολη σε μία κωμόπολη, αλλά η γνωριμία του με την όμορφη γειτόνισσά του Χάνα (Odeya Rush) θα του δώσει φτερά. Μόνο που, όπως αποκαλύπτεται, πατέρας της Χάνα είναι ο μυστηριώδης Ρ. Λ. Στάιν (Jack Black), διάσημος συγγραφέας των bestseller Ανατριχίλες.

Πρόκειται για έναν αινιγματικό καλλιτέχνη, έρμαιο της φαντασίας του, καθώς τα τέρατα που περιγράφει στα βιβλία του είναι αληθινά και ο ίδιος προστατεύει τους αναγνώστες του κρατώντας τα «κλειδωμένα» μέσα στα βιβλία του. Όταν  κατά λάθος τα τέρατα απελευθερώνονται, θα πρέπει ο Στάιν, ο Ζακ και η Χάνα να τα ξαναστείλουν πίσω στις σελίδες απ’ όπου ξεπήδησαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;