Συγχωρούν οι γυναίκες την απιστία;
Όλα είναι βγαλμένα από τη ζωή.

απιστία

Από τότε που υπάρχει το σεξ στον κόσμο, υπάρχει και η απιστία! Δεν υπάρχει έμβιος οργανισμός που να μην έχει απιστήσει ή να έχει μπει στη διαδικασία να το σκεφτεί έστω μία φορά στη ζωή του. Οι λόγοι βέβαια για τους οποίους άντρες και γυναίκες απατούν είναι διαφορετικοί. Η αλήθεια είναι πάντως, ότι στην κοινωνία που ζούμε έχει επικρατήσει το κέρατο να είναι προνόμιο κυρίως αντρικό με αποτέλεσμα όχι μόνο να είναι πιο συχνό εκ μέρους τους, αλλά να συγχωρείται και πιο εύκολα από τα θηλυκά.

Εν συνεχεία σου παραθέτουμε τους τέσσερις σημαντικότερους λόγους για τους οποίους μια γυναίκα συγχωρεί έναν άπιστο.

1. Η ελπίδα της αλλαγής

Πόσες φορές άραγε δεν έχεις ακούσει μία γυναίκα, η οποία γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι ο καλός της την έχει κάνει τάρανδο, να υποστηρίζει ότι θα αλλάξει και ότι σκοπεύει να μείνει μαζί του και να κάνει υπομονή μέχρι αυτό να γίνει; Οι περισσότερες λοιπόν γυναίκες, για να μην πούμε όλες, έχουν την πεποίθηση ότι ο άντρας κοντά τους θα αλλάξει. Όμως ο άπιστος δεν αλλάζει, και εφόσον το έκανε μία φορά, θα το ξανακάνει, με εγγύηση.

2. Ο φόβος του αγνώστου

Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για μία γυναίκα η οποία έχει συνηθίσει σε μακροχρόνια σχέση να τα βροντήξει όλα και να ξεκινήσει από την αρχή. Είναι κάτι παρόμοιο με ένα νέο εργασιακό περιβάλλον. Ξαφνικά, εκεί που ήταν το εμείς, έρχεται το εγώ, οι ξεχασμένοι φίλοι αρχίζουν να εμφανίζονται, η καθημερινότητα και οι συνήθειες αυτομάτως αλλάζουν και όλο αυτό είναι απόλυτα τρομακτικό! Άσε δε που τόσα χρόνια σε σχέση η απλή μέθοδος του φλερτ έχει ξεχαστεί. Για να μην αναφερθούμε στα μεθύσια και στο κλάμα σε ώμους αγνώστων! Ε, προκειμένου όλα αυτά να τα αποφύγουν, κάνουν τα στραβά μάτια, συγχωρούν το… τσιλιμπούρδισμα του Κωστάκη και κάνουν το σταυρό τους να μην επαναληφθεί!

3. Άρνηση της ήττας

Οι γυναίκες είναι επίμονες και πεισματάρες! Πόσες φορές άλλωστε δεν έχουν ξεστομίσει την κλασική πια φράση: «Έτσι είσαι; Θα σου δείξω εγώ»! Μπορεί για κάποιους αυτό να είναι έλλειψη εγωισμού, αλλά για τα θηλυκά είναι θέμα γοήτρου! Για κάποιο λόγο έκανε σεξ με μία άλλη γυναίκα, που φυσικά μόνο ο σύντροφος γνωρίζει! Εκτός του ότι θα την ψάξουν, θα την αναλύσουν και θα βρουν τα κουσούρια της, πάντα με τη βοήθεια των κολλητών τους, στη συνέχεια, αντί να του δώσουν τα παπούτσια στο χέρι, θα οργανώσουν ολόκληρο σχέδιο προκειμένου να του αποδείξουν πόσο λάθος έκανε και πόσο καλύτερες είναι από την άλλη. Ο άντρας αυτός είναι δικός τους και δεν θα παραδώσουν τόσο εύκολα τα όπλα! Θα του κάνουν τη ζωή δύσκολη, μέχρι να καταλάβει ότι είναι ικανές για όλα! Και συνήθως ο άντρας το καταλαβαίνει, είτε με τον καλό, είτε με πιο άγριο τρόπο.

4. Όλα όσα σας ενώνουν

Δεν είναι και λίγα εδώ που τα λέμε, ειδικά φυσικά αν υπάρχουν και παιδιά, οπότε εκεί το θέμα παίρνει πολύ διαφορετικές διαστάσεις. Ωστόσο, και παιδιά να μην υπάρχουν, το παρελθόν αποδεικνύεται τόσο ισχυρό με αποτέλεσμα να μπαίνει πάνω από οποιαδήποτε απιστία! Οι φωτογραφίες από τις διακοπές σας, το κουτάβι που σας έκανε δώρο και τώρα πια είναι ολόκληρος σκύλαρος, ή η αγαπημένη του κούπα μέσα στην οποία πίνει τον καφέ του! “Όλα σε θυμίζουν απλά κι αγαπημένα”, που λέει και το άσμα. Εννοείται πως ειδικά αν έχετε περάσει δια πυρός και σιδήρου είναι πολύ δύσκολο να τα ξεχάσετε όλα για μία απερισκεψία και κυρίως τη στήριξή του σε δύσκολες στιγμές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;