Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 19 Νοεμβρίου
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου

the-tale-of-tales

Πιστοί και σήμερα στο ραντεβού μας με όλες τις πρεμιέρες των ταινιών που βγαίνουν στις αίθουσες των κινηματογράφων σήμερα Πέμπτη 19 Νοεμβρίου.

Πάμε να δούμε αναλυτικές πληροφορίες καθώς και τα τρέιλερ όλων των ταινιών.

Το Παραμύθι των Παραμυθιών

Ο στιλίστας Ιταλός Ματέο Γκαρόνε («Γόμορρα» ) μεταφέρει φαντασμαγορικά τις ιστορίες του Τζιανμπατίστα Μπαζίλε. O Ιταλός σκηνοθέτης Ματέο Γκαρόνε («Gomorra» ) απομακρύνεται από τη δραματική του φιλμογραφία για να μπει στο γεμάτο προκλήσεις κόσμο της κινηματογραφικής φαντασίας. Η ταινία βασίζεται στις αναγεννησιακές ιστορίες του Τζιανμπατίστα Μπαζίλε και είναι χωρισμένη σε τρία μέρη, τα οποία μας αποκαλύπτουν ένα σκοτεινό κόσμο που βρίσκεται πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

Γκροτέσκο και στιλιζαρισμένο, το αγγλόφωνο ντεμπούτο του Ρωμαίου δημιουργού που έκανε πρεμιέρα στο Διαγωνιστικό των Κανών διαθέτει premium καστ, παραμυθένια σκηνογραφία και περίσσιο καλλιτεχνικό θάρρος.

Σύμπτωμα

Ο στιλίστας Ιταλός Ματέο Γκαρόνε («Γόμορρα» ) μεταφέρει φαντασμαγορικά τις ιστορίες του Τζιανμπατίστα Μπαζίλε. O Ιταλός σκηνοθέτης Ματέο Γκαρόνε («Gomorra» ) απομακρύνεται από τη δραματική του φιλμογραφία για να μπει στο γεμάτο προκλήσεις κόσμο της κινηματογραφικής φαντασίας.

Η ταινία βασίζεται στις αναγεννησιακές ιστορίες του Τζιανμπατίστα Μπαζίλε και είναι χωρισμένη σε τρία μέρη, τα οποία μας αποκαλύπτουν ένα σκοτεινό κόσμο που βρίσκεται πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Γκροτέσκο και στιλιζαρισμένο, το αγγλόφωνο ντεμπούτο του Ρωμαίου δημιουργού που έκανε πρεμιέρα στο Διαγωνιστικό των Κανών διαθέτει premium καστ, παραμυθένια σκηνογραφία και περίσσιο καλλιτεχνικό θάρρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;