ΤΕΙ Άμφισσας: Προσλήψεις ανήγγειλε το Υπουργείο Παιδείας!
Δίνεται λύση στο πρόβλημα!

ΤΕΙ-Άμφισσας

Σπουδάζεις στο ΤΕΙ Άμφισσας; Κάνε LIKE στην σελίδα «Φοιτητές ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας» για να ενημερώνεσαι άμεσα για όλα τα φοιτητικά νέα του ΤΕΙ!

Ένα από τα οξύτερα προβλήματα του ΤΕΙ Άμφισσας (Τμήμα Διοίκησης, Οικονομίας κι Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων – ΔΟΕΠΤΜ), που σχετίζεται άμεσα με τη βιωσιμότητα και τις προοπτικές του, αλλά και γενικότερα της περιοχής του Δήμου Δελφών δείχνει να βαίνει προς την οδό της-μερικής έστω- επίλυσής του, μετά τις χθεσινές εξελίξεις στη Βουλή των Ελλήνων και τις εξαγγελίες της Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας.

Η Σία Αναγνωστοπούλου ανακοίνωσε χθες (16/11) κατά την ομιλία της στη Βουλή, την πρόθεση της Κυβέρνησης για “άμεση πρόσληψη έκτακτου επιστημονικού και εργαστηριακού προσωπικού στο τμήμα του ΤΕΙ Άμφισσας, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν”.

Αφορμή για την ανακοίνωση στάθηκε συζήτηση στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής, σχετικά με τα προβλήματα και τις ελλείψεις σε όλη τη χώρα. Ειδικότερα, για το Τμήμα που εδρεύει στην Άμφισσα, σχετική ερώτηση στο Κοινοβούλιο αναφορικά με τα δομικά και χρόνια προβλήματα λειτουργίας του είχε καταθέσει προς τον αρμόδιο Υπουργό το ΚΚΕ.

Παράλληλα, όπως έχει αναρτηθεί και στην πιλοτική ιστοσελίδα του τμήματος, το πρόγραμμα μαθημάτων ξεκίνησε ήδη από χθες Δευτέρα 16 Νοεμβρίου.

Πληροφορίες από amfissaface.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;