Το Pornhub μας έδειξε τι πορνό αρέσει στους Έλληνες!
Τα στοιχεία σοκάρουν!

pornhub

Το Pornhub έδωσε στην δημοσιότητα στοιχεία τα οποία δείχνουν τις συνήθειες των Ελλήνων στην πιο δημοφιλή ιστοσελίδα πορνό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην 21η θέση επισκεψιμότητας της σελίδας, πίσω από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ιαπωνία τις Φιλιππίνες, αλλά και χώρες της Ευρώπης όπως η Ισπανία, η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Πολωνία.

Ο μέσος χρόνος παραμονής των Ελλήνων στην ιστοσελίδα διαμορφώνεται λίγο κάτω από τα 9 λεπτά (8 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα), με την Δευτέρα να είναι η μέρα με την περισσότερη «δραστηριότητα». Ώρα αιχμής, δεν είναι κάποια μεταμεσονύχτια ώρα όπως θα περίμενε κανείς, αλλά το απόγευμα μεταξύ 3 και 4 μ.μ.

Συμφωνα με την έρευνα, ένας στους τέσσερις χρήστες από την Ελλάδα είναι γένους θηλυκού με το ποσοστό των γυναικών που επισκέπτονται την ιστοσελίδα να διαμορφώνεται στο 24% – όσο ακριβώς είναι και ο παγκόσμιος μέσος όρος.

Στις δέκα κορυφαίες αναζητήσεις των Ελλήνων χρηστών περιλαμβάνονται διευκρινίσεις για το μέγεθος συγκεκριμένων ερωτογενών ζωνών αμφότερων των φύλων, αλλά και ηλικιακές προτιμήσεις τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω.

Στο παρακάτω infographic μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις “πορνό”προτιμήσεις των Ελλήνων.

hub20151108

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;