Τέσσερα σημεία για την σεξουαλική σου ζωή που αγνοείς!
Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα; Για ρίξε μια ματιά...

ζευγάρι

Οι περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη κάνουν σεξ, αναμφίβολα! Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το σεξ είναι κάτι φυσικό και κυρίως βιολογικό, ως πράξη έχει αρκετά μυστικά τα οποία ούτε καν θα μπορούσαμε να φανταστούμε! Πως λες ότι ξέρεις κάποιον και στη συνέχεια αποδεικνύεται ότι όλα αυτά τα χρόνια ήταν απλά ένα… ψέμα, κάπως έτσι συμβαίνει και στην προκειμένη περίπτωση, μόνο που φυσικά το σεξ είτε το γνωρίζεις καλά, είτε όχι, ψέμα δεν θα είναι ποτέ! Επομένως, το σεξ δεν είναι κάτι απλό.

Εν συνεχεία θα ενισχύσουμε αυτή τη θέση, παραθέτοντάς σας τέσσερα πράγματα τα οποία ίσως και να μην γνωρίζατε μέχρι σήμερα για το σεξ και τα οποία σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν!

1. Tα γονίδια παίζουν ρόλο στην πρώτη φορά.

Σίγουρα το πότε θα κάνει κάποιος σεξ για πρώτη φορά, έχει να κάνει με δικές του επιλογές, αλλά και τον παράγοντα τύχη. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, οι επιστήμονες είναι πλέον σε θέση να υποστηρίξουν ότι ακόμα και τα γονίδια παίζουν τον ρόλο τους στο πότε κάποιος θα χάσει την… παρθενιά του για να το πούμε και απλά! Ειδικοί ερευνητές λοιπόν, μελέτησαν συμπεριφορά διδύμων που όμως είχαν χωριστεί στη γέννα, και δεν είχαν καμία απολύτως επαφή όσο μεγάλωναν! Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία έκανε για πρώτη φορά σεξ σχεδόν στην ίδια ηλικία! Τυχαίο;

2. Τα γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα μελετώνται περισσότερο συστηματικά στις μέρες μας.

Θα έχετε ακούσει σίγουρα διηγήσεις παλαιοτέρων, που γεννούσαν οι γυναίκες μόνες στα σπίτια και η ζωή τόσο της μητέρας όσο και του μωρού κρεμόταν από μία λεπτή κλωστή! Η αλήθεια είναι ότι κάποτε φαινόταν αδύνατο, ίσως αποτελούσε και ταμπού το να μελετηθεί το αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας, γι’ αυτό μάλιστα και πολλές έχαναν τη ζωή τους από παρεμφερείς παθήσεις. Η λεπτομερής μελέτη ξεκίνησε περίπου μία 20ετία πριν, όπως επίσης και η μαζική αφύπνιση της γυναίκας σχετικά με τον καρκίνο στα συγκεκριμένα όργανα. Ο λόγος ίσως είναι ότι εσχάτως, ο χώρος της επιστήμης και δη της ιατρικής μετράει πολύ περισσότερες γυναίκες σε σχέση με άλλες εποχές.

3. Κάποια αναπαραγωγικά όργανα δεν “ταιριάζουν”.

Η φάση είναι “δεν ταιριάζετε σου λέω”. Και όμως, όσο αστείο κι αν σας ακούγεται υπάρχει σοβαρή πιθανότητα το πέος του άντρα να μην ταιριάζει απόλυτα με τον κόλπο της γυναίκας! Δεν έχει να κάνει ούτε με το μέγεθος, ούτε φυσικά και με το αν ταιριάζετε ή όχι! Όλα είναι θέμα ανατομίας, του ενός σε σχέση με τον άλλο. Φανταστείτε τα κομμάτια ενός παζλ, που μόνο ένα είναι το απόλυτο ζευγάρι του άλλου. Κάπως έτσι γίνεται και στην πραγματικότητα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι ακόμα κι αν δεν είναι ιδανικά τα πράγματα, το σεξ δεν θα είναι καλό! Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται.

4. “Πρώτη” και κάθε φορά αριστερά.

Η κλειτορίδα είναι σίγουρα το πιο ευαίσθητο όργανο του γυναικείου σώματος. Ωστόσο, σύμφωνα με ειδικούς, ακόμα και εκεί μπορεί να γίνει διαχωρισμός. Ανακάλυψαν οι ερευνητές λοιπόν προσφάτως, ότι το πάνω αριστερά σημείο της κλειτορίδας, είναι πολύ πιο ευαίσθητο και επομένως δίνει πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση, σε σχέση με τα υπόλοιπα σημεία της. Οπότε τώρα ξέρετε κορίτσια τι πρέπει να ζητάτε από τον σύντροφό σας, και εσείς αγόρια που να στρέφετε την προσοχή σας…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;