10+1 λόγοι να χαμογελάς
Ξέρουμε πως το γέλιο κάνει καλό και είναι ένας σημαντικός παράγοντας μακροζωίας. Το χαμόγελο, όμως;

smile-04

Ξέρουμε πως το γέλιο κάνει καλό και είναι ένας σημαντικός παράγοντας μακροζωίας. Το χαμόγελο, όμως;

Από μικροί μαθαίνουμε να χαμογελάμε στις φωτογραφίες και να χαμογελάμε από ευγένεια, αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι ένα χαμόγελο μπορεί να μας φτιάξει τη μέρα!

Εμείς, λοιπόν, σας δίνουμε 10+1 λόγους να χαμογελάτε καθημερινά!

1. Όπως πολύ σωστά μας λέει ο τύπος σε αυτό το βίντεο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αλλάξει εντελώς τη ζωή μας και πλέον κάνουμε κοπλιμέντα ο ένας στον άλλον μόνο μέσω Twitter, Facebook ή Instagram. Αντί να μιλάμε και να χαμογελάμε από κοντά, προτιμάμε να κάνουμε like και να σχολιάζουμε από τον υπολογιστή μας.

2. Το χαμόγελο μας κάνει γοητευτικούς. Είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για να μας πλησιάσει κάποιος. Όταν βλέπουμε κάποιον να χαμογελά, υποσυνείδητα θέλουμε να τον πλησιάσουμε για να μάθουμε γιατί το κάνει.

3. Το χαμόγελο αλλάζει τη διάθεσή μας. Το χαμόγελο μπορεί ακόμα και να καταφέρει να «ξεγελάσει» το σώμα, με άμεσα αποτελέσματα.

4. Το χαμόγελο είναι μεταδοτικό. Κάνει και τους άλλους πιο ευτυχισμένους.

5. Το χαμόγελο ανακουφίζει από το στρες, το οποίο συχνά δεν μπορούμε να κρύψουμε. Το χαμόγελο μας κάνει να μην μοιάζουμε τόσο κουρασμένοι και καταπονημένοι. Όταν είστε αγχωμένοι, χαμογελάστε!

6. Το χαμόγελο κάνει καλό στο ανοσοποιητικό σύστημα, επειδή μας κάνει να χαλαρώνουμε κι έτσι συμβάλλει στην καλύτερη άμυνα του οργανισμού σε κρυολογήματα.

7. Κάντε ένα τεστ: Αν έχετε πιεσόμετρο στο σπίτι, καθίστε για λίγα λεπτά και μετρηθείτε. Μετά χαμογελάστε και μετρηθείτε ξανά ενώ χαμογελάτε. Το χαμόγελο μειώνει την αρτηριακή πίεση.

8. Το χαμόγελο απελευθερώνει ενδορφίνες και σεροτονίνη, οι οποίες είναι χημικές ουσίες του νευρικού μας συστήματος, απαραίτητες για καλή διάθεση.

9. Το χαμόγελο μας κάνει να φαινόμαστε νεότεροι, επειδή οι μύες που χρησιμοποιούνται δρουν ως λίφτινγκ και ανανεώνουν το πρόσωπό μας.

10. Το χαμόγελο δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Έρευνες έχουν δείξει ότι είναι πιο πιθανόν να πάρουν προαγωγή και ότι είναι πιο προσιτοί, οι άνθρωποι που χαμογελάνε συχνά. Δοκιμάστε το στα επαγγελματικά meetings!

+1. Το χαμόγελο πάνω απ’ όλα βοηθά στη θετική σκέψη. Χαμογελάστε και μετά προσπαθήστε να σκεφτείτε κάτι αρνητικό χωρίς να χάσετε το χαμόγελό σας. Είναι πολύ δύσκολο.

Σίγουρα, οι λόγοι για να χαμογελάτε είναι πολύ παραπάνω από δέκα. Πείτε μας τον δικό σας λόγο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1