H απόλυτη εμπειρία Drones με τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς! Απόκτησέ τα Online!
Τα drones είναι το νέο best thing της κατηγορίας των τηλεκατευθυνόμενων! Δες ποια είναι τα 5 καλύτερα μοντέλα της αγοράς και επέλεξε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο gaming profile σου!

Τα τελευταία χρόνια, τα drones έχουν μπει στη ζωή μας, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους κυρίως στους λάτρεις των τηλεκατευθυνόμενων, κι όλων εκείνων που είναι fans των gadgets γενικότερα.

Ουσιαστικά αποτελούν “το όνειρο που έγινε πραγματικότητα” σε επίπεδο τηλεκατευθυνόμενης gaming εμπειρίας! Είναι τηλεκατευθυνόμενα παιχνίδια υψηλών προδιαγραφών της generation next που μπορούν να συναρπάσουν τον καθένα με τις εξελιγμένες δυνατότητές τους!

Θεωρούνται ως πιο «ενήλικα» παιχνίδια για αυτούς που λατρεύουν την ταχύτητα και την εναέρια περιπέτεια!

Γι’ αυτό κι εμείς σου συγκεντρώσαμε στη λίστα που ακολουθεί τα 5 καλύτερα μοντέλα drones που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, ώστε να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στο gaming profile σου, και φυσικά και στο διαθέσιμο budget σου!

1. Parrot Mini Drone Rolling Spider Μπλε Τηλεκατευθυνόμενο
Το Parrot Rolling Spider είναι ένα τηλεκατευθυνόμενο mini Drone με μοναδικές λειτουργίες και χειρισμό από την συσκευή σου! Πέτα σαν επαγγελματίας: Χάρη στη λειτουργία αυτόματου πιλότου του mini Drone, ο καθένας μπορεί να γίνει expert αφού οι ενσωματωμένοι αισθητήρες επιτρέπουν εύκολη απογείωση και προσγείωση. Με το Parrot Rolling Spider Drone και μέσω σύνδεσης smart Bluetooth, μπορεί να πετάξει μέχρι και 20 μέτρα μακριά. Κάνε ακροβατικά: Αυτή η κίνηση flip είναι αποκλειστική, γίνε ένας τολμηρός πιλότος και εκτέλεσε barrel rolls με το άγγιγμα του δακτύλου σου. Χειρίσου το σαν επαγγελματίας: Χάρη στη λειτουργία αυτόματου πιλότου του mini Drone, ο καθένας μπορεί να γίνει expert αφού οι ενσωματωμένοι αισθητήρες επιτρέπουν εύκολη αναπήδηση.  Εσωτερικά και εξωτερικά προστατευτικά: Η πλήρης ασπίδα προστατεύει το mini Drone από τις επιπτώσεις άγριων μαχών εναντίον εχθρών κρυμμένων στα δωμάτια του σπιτιού. Ο αεροδυναμικός, χρωματιστός σχεδιασμός επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο σε εξωτερικούς χώρους. Με κάμερα: Αν και η κύρια λειτουργία της κάμερας είναι να υπολογίζει την ταχύτητα του Drone, η κάθετη κάμερα συγχρονισμένη στα 60 fps σου δίνει την δυνατότητα να τραβάς φωτογραφίες εν ώρα πτήσης!

Τιμή: 99.89€ ➡ Λεπτομέρειες

2. Parrot Airborne Cargo Mars – Τηλεκατευθυνόμενο Mini Drone με κάμερα
Με ασύρματη Bluetooth Smart v4.0 σύνδεση με εμβέλεια 20 μέτρων δεν σε περιορίζει τίποτα. Εξερεύνησε τον χώρο με μεγάλη ευελιξία και ταχύτητα πραγματοποιώντας μοναδικά κόλπα! Η αποσπώμενη μπαταρία λιθίου 550mAh αντέχει 9 λεπτά συνεχόμενης χρήσης με πλήρης φόρτιση μόνο μέσα σε μία ώρα. Όπου και αν είσαι, μπορείς με το άγγιγμα του δακτύλου σου να πραγματοποιήσεις μοναδικά κόλπα! Μπροστινά flips, πλαϊνά loops, περιστροφές και ότι άλλο φανταστείς! Οι έλικες ενεργοποιούνται αυτόματα με το που το αφήσεις να πέσει, και μόλις το πιάσεις, τα led φωτάκια γίνονται κόκκινα για να μπορείς με ασφάλεια να το ακουμπήσεις! Το Parrot Airborne Cargo περιλαμβάνει 3 μοναδικούς αισθητήρες που κάνουν πανεύκολο τον χειρισμό και ιδιαίτερα σταθερό. Αρχικά διαθέτει αισθητήρα πίεσης για το ύψος της πτήσης, ultrasonic αισθητήρα για ακριβείς πτήσεις κοντά στο έδαφος και με την βοήθεια μιας κάθετης κάμερας συγχρονισμένη στα 60fps για να μετρά με αποτελεσματικότητα την ταχύτητα! Με την εφαρμογή FreeFlight 3, μπορείς να προγραμματίσεις από πριν μια σειρά από κινήσεις και κόλπα, και στην συνέχεια να τα βλέπεις να πραγματοποιούνται με μεγάλη ακρίβεια! Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν από το App Store και το Goole Play Store. Τράβηξε μοναδικές φωτογραφίες με την βοήθεια μιας κάθετης κάμερας ανάλυσης 480×640. Ότι καταγράφεται, αποστέλλεται απευθείας στη συσκευή σου.

Τιμή: 109.90€ ➡ Λεπτομέρειες

3. Parrot Mini Drone Jumping Sumo Τηλεκατευθυνόμενο με κάμερα Καφέ
Με ασύρματη Wifi σύνδεση με εμβέλεια 50 μέτρων δεν σε περιορίζει τίποτα. Εξερεύνησε τον χώρο με μεγάλη ευελιξία και ταχύτητα που φτάνει και τα 7 χιλ./ώρα! Η αποσπώμενη μπαταρία λιθίου 500mAh αντέχει 20 λεπτά συνεχόμενης χρήσης με πλήρης φόρτιση μέσα σε μία ώρα. Όποιο και αν είναι το έδαφος, το Parrot Jumping Sumo δεν κολλάει πουθενά! Διαθέτει ισχυρό μηχανισμό που του επιτρέπει υψηλά άλματα 80 εκατοστών, σε ύψος ή και μήκος ανάλογα με την επιλογή σου. Το Parrot Jumping Sumo περιλαμβάνει 3 μοναδικά χαρακτηριστικά. Αρχικά την δυνατότητα αλμάτων έως 80 cm, με την βοήθεια ενός ελατηρίου να σπρώχνει αντικείμενα μακριά αλλά και να πραγματοποιεί μοναδικά κόλπα με την βοήθεια της εφαρμογής η οποία είναι δωρεάν προς κατέβασμα για όλα τα Smartphones/Tablets με Android/iOS λογισμικό. Γράψε και μοιράσου βίντεο με την κάμερα ανάλυσης 640 x 480 pixel (15 frames per second). Ότι καταγράφεται,αποστέλλεται απευθείας στη συσκευή σου. Με ένα κλικ, ανέβασε το βίντεο σου απρόσκοπτα στο YouTube, μέσα από ένα φιλικό μενού. Με την εφαρμογή FreeFlight3, μπορείς να προγραμματίσεις από πριν μια σειρά από κινήσεις και κόλπα, και στην συνέχεια να τα βλέπεις να πραγματοποιούνται με μεγάλη ακρίβεια!

Τιμή: 168.99€ ➡ Λεπτομέρειες

4. Parrot Jumping Race Max – Τηλεκατευθυνόμενο Mini Drone με κάμερα
Με ασύρματη Wifi σύνδεση με εμβέλεια 50 μέτρων δεν σε περιορίζει τίποτα. Εξερεύνησε τον χώρο με μεγάλη ευελιξία και ταχύτητα που φτάνει και τα 13 χιλ./ώρα! Η αποσπώμενη μπαταρία λιθίου 550mAh αντέχει 20 λεπτά συνεχόμενης χρήσης με πλήρης φόρτιση μέσα σε μία ώρα. Όποιο και αν είναι το έδαφος, το Parrot Jumping Race δεν κολλάει πουθενά! Διαθέτει ισχυρό μηχανισμό που του επιτρέπει υψηλά άλματα 75 εκατοστών, σε ύψος ή και μήκος ανάλογα με την επιλογή σου.
Το Parrot Jumping Night περιλαμβάνει 3 μοναδικά χαρακτηριστικά. Αρχικά την δυνατότητα αλμάτων έως 75 cm, με την βοήθεια ενός ελατηρίου να σπρώχνει αντικείμενα μακριά αλλά και να πραγματοποιεί μοναδικά κόλπα με την βοήθεια της εφαρμογής η οποία είναι δωρεάν προς κατέβασμα για όλα τα Smartphones/Tablets με Android/iOS λογισμικό.Γράψε και μοιράσου βίντεο με την κάμερα ανάλυσης 640×480 pixel (30 frames per second). Ότι καταγράφεται,αποστέλλεται απευθείας στη συσκευή σου. Με ένα κλικ, ανέβασε το βίντεο σου απρόσκοπτα στο YouTube, μέσα από ένα φιλικό μενού. Με τη νέα εφαρμογή πλοήγησης, τα πάντα είναι απλά και γίνονται ασύρματα και άμεσα.

Τιμή: 219.90€ ➡ Λεπτομέρειες

5. Parrot Bebop Drone – Τηλεκατευθυνόμενο
Απόκτησε το δικό σου προσωπικό κατασκοπευτικό drone! Η Parrot τα τελευταία χρόνια κατασκευάζει μερικά από τα πλέον εντυπωσιακά ιπτάμενα drones, με αποκορύφωμα το τελευταίο της “διαμάντι” που ακούει στο όνομα Parrot Bebop Drone! Είναι εξοπλισμένο με κάμερα των 14 megapixels και fisheye φακό με γωνία θέασης 180 μοιρών. Διαθέτει WiFi και GPS για προγραμματισμένες πτήσεις και επιστροφή στο σημείο από το οποίο απογειώθηκε. Η λήψη γίνεται με τέτοιο τρόπο και με την βοήθεια λογισμικού, το τελικό αποτέλεσμα είναι απαλλαγμένο από κουνημένα πλάνα, ανεξάρτητα αν το drone κουνιέται από τον αέρα. Η εμβέλεια χειρισμού φτάνει τα 250 μέτρα ! Το πακέτο περιλαμβάνει 2 μπαταρίες, φορτιστή, Micro USB καλώδιο, 2 προστατευτικά περιβλήματα, 4 έλικες, καθώς και τον οδηγό ξεκινήματος!
Χαρακτηριστικά:

  • Κάμερα: 14 Megapixel με FishEye effect
  • Δυνατότητα περιστροφής 180 μοιρών για να την χειριστείς εσύ
  • Λειτουργία “Return Home”
  • Με ενσωματωμένο WiFi
  • Με εκπληκτική σταθερότητα
  • Μπορείς να σχεδιάσεις το δικό σου σχέδιο πτήσης
  • Στο Parrot Cloud μπορείς να μοιραστείς τις περιπέτειες σου

Τιμή: 549€ ➡ Λεπτομέρειες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;