Ένταση και μικροεπεισόδια στο μαθητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας!
Μάθε εδώ όλες τις εξελίξεις!

Στο μαθητικό συλλαλητήριο που έχει φθάσει στο Σύνταγμα, σημειώνονται αυτή την ώρα επεισόδια μικρής έκτασης. Πρωταγωνιστές των επεισοδίων είναι 20 περίπου νεαρά άτομα, με κουκούλες και μαύρα ρούχα, οι οποίοι πέταξαν λίγο νωρίτερα πέτρες στο υποκατάστημα της Cosmote στη συμβολή των οδών Φιλελλήλων και Μητροπόλεως και σε υποκατάστημα της Alpha Bank στην οδό Όθωνος. Οι εργαζόμενοι στα υποκαταστήματα κατάφεραν να κατεβάσουν εγκαίρως τα ρολά κι έτσι δεν προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Κατόπιν τα ίδια άτομα πέταξαν πέτρες προς τους τροχονόμους που βρίσκονται στην είσοδο του γκαράζ της Βουλής. Η κίνησή τους αυτή είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσουν συμπλοκές μικρής έντασης μεταξύ αυτών και της παρευρισκόμενης στη Βουλή δύναμης των ΜΑΤ.

Το κύριο σώμα του μαθητικού συλλαλητηρίου διαχωρίστηκε άμεσα από την ομάδα των ταραχοποιών. Οι μαθητές, μάλιστα, σχημάτισαν αλυσίδα και αποδοκιμάζουν τις συμπλοκές που διαδραματίζονται.

Το κύριο σύνθημα του μαθητικού συλλαλητηρίου είναι: «Τσίπρα και φίλοι ακούστε το καλά. Οι μαθητές στο δρόμο ακόμη μια φορά».

Το συλλαλητήριο παρακολουθείται από την αστυνομία από διακριτική απόσταση.

Δες εδώ photos:

Photos: CNN GREECE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;