Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 29 Οκτωβρίου
Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες και δείτε τα τρέιλερ από όλες τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα!

last-witch-hunter-trailer-poster-vin-diesel

Πιστοί και σήμερα στο ραντεβού μας με όλες τις πρεμιέρες των ταινιών που βγαίνουν στις αίθουσες των κινηματογράφων σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου.

Πάμε να δούμε αναλυτικές πληροφορίες καθώς και τα τρέιλερ όλων των ταινιών.

45 Χρόνια

Πρωταγωνιστικές ερμηνείες που συγκίνησαν και αμφότερες βραβεύτηκαν στο φετινό Βερολίνο, με την εκπληκτική Σαρλότ Ράμπλινγκ να θεωρείται ένα από τα φαβορί για οσκαρική υποψηφιότητα. Εκείνη και ο βετεράνος Τομ Κόρτνεϊ («Ο Αμπιγέρ» ), οι οποίοι είχαν… επιβιβαστεί μαζί στο «Νυχτερινό Τρένο για τη Λισαβόνα», υποδύονται ένα ζευγάρι που ετοιμάζεται να γιορτάσει 45 χρόνια γάμου, όταν μια επιστολή ενημερώνει το σύζυγο ότι βρέθηκε στις ελβετικές Άλπεις το πτώμα της Κάτιας, του νεανικού του έρωτα.

Μαριονέτες


Η ταινία ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ του Παντελή Καλατζή αφηγείται την ιστορία του Φίλιππου, ενός δημοσιογράφου που ζει απομονωμένος σε κάποιο χωριό της Ελλάδας τα τελευταία έξι χρόνια.

Η άγρια δολοφονία του αδελφικού φίλου και πρώην συνεργάτη του Στέργιου, ανατρέπει τη ζωή του ενώ ο ίδιος γίνεται ο επόμενος στόχος. Ψάχνοντας απαντήσεις, επιστρέφει στην Αθήνα, όπου κατά περίεργο τρόπο πολλοί τον βοηθούν στην αναζήτησή του. Είναι όμως τα στοιχεία που συλλέγει πραγματικά ή μια καλοστημένη παγίδα; Σύντομα ανακαλύπτει πως ο θάνατος του φίλου του συνδέεται με μια κοινή δημοσιογραφική τους έρευνα από το παρελθόν.

Θα βρει τη Νικολέτα, μια νεαρή ζωγράφο και κοπέλα του Στέργιου, που του δίνει νέα δεδομένα για την υπόθεση και μαζί αναζητούν τη λύση του μυστηρίου. Αντιμέτωποι με ένα καλά κρυμμένο μυστικό, θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα φύγουν μακριά ή αν θα γίνουν “Μαριονέτες” στα χέρια ενός πανίσχυρου συστήματος.

Ο Τελευταίος Κυνηγός Μαγισσών

Ο σύγχρονος κόσμος έχει πολλά μυστικά, αλλά το πιο εντυπωσιακό όλων είναι το ότι οι Μάγισσες, μοχθηρά υπερφυσικά πλάσματα που θέλουν να εξαπολύσουν τον Μαύρο Θάνατο στον κόσμο και να αφανίσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα, ζουν ανάμεσά μας. Στρατιές κυνηγών μαγισσών, από την άλλη, πολεμούν τον αφύσικο αυτό εχθρό εδώ και αιώνες σε όλες τις γωνιές του κόσμου.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει ο Κόλντερ, ένας γενναίος πολεμιστής που κατάφερε να εξοντώσει την παντοδύναμη Βασίλισσα των Μαγισσών και να καταστρέψει τους ακολούθους της. Μόνο που τη στιγμή πριν το θάνατό της, η Βασίλισσα πρόλαβε να καταραστεί τον Κόλντερ με αθανασία, χωρίζοντάς τον για πάντα από την πολυαγαπημένη γυναίκα και την κόρη του στη μετά θάνατον ζωή.

Σήμερα, ο Κόλντερ είναι ο μόνος που απομένει από τους κυνηγούς μαγισσών και έχει περάσει αιώνες κυνηγώντας μεμονωμένες μάγισσες. Όμως, αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι η Βασίλισσα έχει αναστηθεί και ζητά εκδίκηση, κάτι που θα οδηγήσει σε μια επική μάχη, απόλυτα κρίσιμη για την επιβίωση και την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.

Χωρίς Διέξοδο

Ένας Αμερικανός επιχειρηματίας μετακομίζει με την οικογένειά του στη Νοτιοανατολική Ασία.

Οι εξεγέρσεις που ξεσπούν λόγω της πολιτικής αστάθειας της περιοχής, τον αναγκάζουν να αναζητήσει εσπευσμένα ασφαλές καταφύγιο για εκείνον και την οικογένειά του, καθώς η πόλη δέχεται βίαιες επιθέσεις από αντάρτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;