Μετεγγραφές 2015-2016: Αυτές είναι οι νέες αλλαγές του Υπ. Παιδείας!
Διαβάστε περισσότερα!

Η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας για τις μετεγγραφές φοιτητών

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα για τις μετεγγραφές 2015-2016; Κάνε LIKE στην σελίδα «Μετεγγραφές Φοιτητών«, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ την, για να ενημερώνεσαι καθημερινά και μέσω Facebook!

Με απόφαση που υπέγραψε η Αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου και δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ δίνεται δικαίωμα μετεγγραφής στους φοιτητές που εισήχθησαν χωρίς εξετάσεις, με την κατηγορία πάσχοντες από σοβαρές παθήσεις, με κριτήριο το βαθμό απολυτηρίου τους και σε ποσοστό 5% καθ’ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων όπου και στην απόφαση για τις μετεγγραφές που είχε δημοσιευτεί τον Σεπτέμβριο δεν προβλεπόταν.

Διάβασε επίσης:

Δεν έχουν δικαίωμα μετεγγραφής αθλητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με διάκριση σύμφωνα με το άρθρο 34 του Ν. 2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει (σ.σ. Στην απόφαση του περασμενου Σεπτέμβρη δίνονταν αυτό το δικαίωμα).

Οι δικαιούχοι μετεγγραφής καλούνται από τις Σχολές ή τα Τμήματα για τα οποία έχουν υποβάλει αίτηση μετεγγραφής να καταθέσουν βεβαίωση πρόσβασης για τους αποφοίτους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Β ́ και βεβαίωση συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις για τους αποφοίτους ΕΠΑΛ Α ́, στην περίπτωση που ο αιτών μοριοδοτείται επειδή ανήκει στην κατηγορία πολύδυμων τέκνων που συμμετείχαν το ίδιο σχολικό έτος στις πανελλαδικές εξετάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;