Υποτροφίες 2015 Μαρίας Κάλλας στο λυρικό τραγούδι
Αφορούν ταλαντούχους νέους!

υποτροφίες

Πριν από 50 χρόνια η Μαρία Κάλλας πραγματοποίησε ένα μεγάλο της όραμα δημιουργώντας τον θεσμό των υποτροφιών για νέους λυρικούς τραγουδιστές, προκειμένου να τελειοποιήσουν τις σπουδές τους στο εξωτερικό.

Περισσότερες υποτροφίες 2015 στην κατηγορία του neolaia.gr!

Σήμερα, 50 χρόνια μετά, και σε μια δύσκολη εποχή όπου η έννοια της υποτροφίας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, το όραμα αυτό παραμένει ζωντανό καθώς οι Υποτροφίες Μαρία Κάλλας συνεχίζουν να βοηθούν νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες.

Ακροάσεις

Το Σωματείο Μαρία Κάλλας προκηρύσσει λοιπόν διαγωνισμό για την απονομή μιας υποτροφίας στο λυρικό τραγούδι για το ακαδημαϊκό έτος 2016 – 2017. Υποψηφιότητα μπορούν να θέσουν Ελληνίδες έως 27 ετών και Eλληνες έως 29 ετών οι οποίοι προγραμματίζουν να φοιτήσουν, κατά τη συγκεκριμένη περίοδο, σε κάποια αναγνωρισμένη μουσική σχολή του εξωτερικού.

Πληροφορίες

Οι ακροάσεις του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθούν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ακροάσεις και το ρεπερτόριο πάνω στο οποίο θα διαγωνιστούν στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής, o οποίος βοηθά στην οργάνωση του διαγωνισμού, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sfm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;