8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον Afrojack ενόψει της συναυλίας στην Αθήνα!
O superstar DJ, παραγωγός και remixer Afrojack έρχται για πρώτη φορά στην Αθήνα από το Mad Radio 106.2 και την Globe την Παρασκευή 23/10 στο Gazi Music Hall.

Afrojack-3

O superstar DJ, παραγωγός και remixer Afrojack έρχται για πρώτη φορά στην Αθήνα από το Mad Radio 106.2 και την Globe την Παρασκευή 23/10 στο Gazi Music Hall.

Πάμε να δούμε 8 πράγματα που ίσως να μην γνωρίζατε για τον διάσημο παραγωγό.

1) Είναι δημιουργός δεκάδων επιτυχιών σ’ όλο τον κόσμο όπως το “Hey Mama”, “Give Me Everything” και “Ten Feet Tall’. Παράλληλα έχει συνεργαστεί με διεθνής superstars όπως οι David Guetta, Nicki Minaj, Pitbull, Ne-Yo, Chris Brown, Enrique Iglesias, Snoop Dogg, Eva Simons, Quintino, Steve Aoki και Nervo.

2) Βρίσκεται εδώ και χρόνια στη λίστα των TOP100 DJs παγκοσμίως σύμφωνα με το DJ Mag ενώ το 2014 κυκλοφόρησε το προσωπικό του single “Ten Feet Tall” που έφτασε στις πρώτες θέσεις του official airplay chart της Ελλάδας.

3) Πρωταγωνιστεί σε όλα τα μεγάλα διεθνή festivals (Tomorrowland, Τomorrow World, Ultra Music Festival, ADE, Spring Awakeing και Creamfields. Παράλληλα διαθέτει το δικό του radio show “Jacked Radio”.

4) Αποτελεί μία από τις σπάνιες περιπτώσεις DJ, παραγωγού και remixer που έχει αφήσει το αποτύπωμα του στο Walk Of Fame στο Hollywood και έχει κερδίσει βραβείο Grammy για το remix του μαζί με τον David Guetta για το single της Madonna “Revolver”.

5) Είναι γεννημένος στην Ολλανδία. Από την ηλικία των 5 ετών ξεκίνησε μαθήματα πιάνου. Το ενδιαφέρον του για την μουσική ήταν έντονο από την παιδική του ηλικία. Κάπως έτσι ξεκίνησε σαν έφηβος πλέον να παίζει μουσική σε τοπικά clubs και pubs ενώ παράλληλα σχεδίαζε websites σε μουσικούς παραγωγούς.

6) Σημειώνει περισσότερα από 8.000.000 likes στο facebook, 2.000.000 followers στο Twitter και 640.000 subscribers στο κανάλι του στο YouTube. Έχει κοινό από κάθε σημείο του πλανήτη – πράγμα που τον καθιστά έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους superstars παγκοσμίως.

7) O Afrojack πέρα από DJ, γράφει και παράγει μουσική ενώ παράλληλα έχει τη δική του δισκογραφική και studio ηχογραφήσεων. Μέντορές του είναι οι Max Martin, Frank Sinatra και Richard Branson. Ένα gadget που δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτό είναι το laptop του μαζί με τα προγράμματα για μουσική παραγωγή.

8) Πιστεύει ότι το μεγάλο άλμα της ηλεκτρονικής μουσικής έγινε τα τελευταία χρόνια. Η μουσική αυτή τάση της EDM κατάφερε να ξεκολλήσει από τα clubs και να φτάσει στα στάδια και τις αρένες.

Προπώληση online στο Viva.gr, στα καταστήματα PUBLIC, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOT, IANOS, MEDIA MARKT, Reload και τηλεφωνικά στο 11876!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;