Pizza Domino's Online Mega Week: Για Mega απόλαυση στη μισή τιμή!
Από τις 23 έως τις 30 Σεπτεμβρίου μπορείς να παραγγείλεις online την αγαπημένη σου μεγάλη και jumbo Domino’s πίτσα με έκπτωση 50%! Μισή τιμή για διπλάσια απόλαυση! #‎tromeDominos‬ #slurp #pizzalovers

Η pizza ως φαγητό δεν χρειάζεται καθόλου συστάσεις! Γιατί, δεν είναι ένα απλό φαγητό, είναι μια γαστριμαργική απόλαυση!

Στη χώρα μας, άλλωστε, αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα εδέσματα όλων. Και πώς θα μπορούσε να μην είναι, καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές επιλογές γεύσεων, που καλύπτουν τα γούστα και τις lifestyle ανάγκες (π.χ. vegeterian επιλογές) ακόμη και του πιο απαιτητικού!

Και μπορεί να ξέρεις να φτιάχνεις και μόνος σου pizza, αλλά ας το παραδεχτούμε, η καλύτερη pizza είναι εκείνη που παραγγέλνεις, που έρχεται στο σπίτι σου με delivery, και που διαθέτει την αυθεντική ζύμη πίτσας!

Η Domino’s Pizza, σίγουρα, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς ίσως να αποτελεί ήδη αγαπημένη σου επιλογή. Και δίκαια μάλιστα, μιας και προσφέρει τις πιο γευστικές πίτσες με τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά.

Η Domino’s Pizza λοιπόν παρέχει την πιο λαχταριστή προσφορά στις πιο συμφέρουσες τιμές: τη Domino’s Online Mega Week, δηλαδή μια εβδομάδα «διαφορετική»!

Η Ισπανία σήκωσε για μία ακόμα φορά την κούπα, οι εκλογές ήρθαν και πέρασαν και οι πρώτες βροχές μας έπεισαν πως το καλοκαίρι τελείωσε. Θα μπορούσε να είναι μία ακόμα συνηθισμένη εβδομάδα στην πόλη. Και όμως δεν είναι! Είναι μία από τις εβδομάδες εκείνες του χρόνου που κάθε πιστός και αφοσιωμένος Pizza Lover έχει σημειωμένες με κόκκινο μαρκαδόρο στο ημερολόγιο του, είναι η Domino’s Online Mega Week!

Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου έως τις 30 του μήνα μπορείς να παραγγείλεις την αγαπημένη σου μεγάλη και jumbo Domino’s πίτσα με έκπτωση 50%! Όπως κάθε Online Mega Week που «σέβεται» τον εαυτό της, η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για παραγγελίες μέσα από το dominos.gr.

Απόλαυσε λοιπόν την αγαπημένη σου pizza Domino’s Μεγάλη και Jumbo με έκπτωση 50%. Μισή τιμή για διπλάσια απόλαυση! Παράγγειλε τώρα την αγαπημένη σου Domino’s πίτσα με 50% έκπτωση! Μια προσφορά που σίγουρα αξίζει να εκμεταλλευθείς! Pizza lovers ενωθείτε! #‎tromeDominos‬ #slurp #pizzalovers

Παράγγειλε εδώ τη Μεγάλη ή Jumbo Domino’s pizza της επιλογής σου και αξιοποίησε αυτή τη super προσφορά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;