26 Σεπτεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Αντισύλληψης
Το να αποκτήσει ένα ζευγάρι παιδιά θα πρέπει να είναι μια ώριμη και συνειδητή απόφαση και των 2 συντρόφων κι όχι αποτέλεσμα αμέλειας, ή ανευθυνότητας. Always be safe!

Σήμερα, 26 Σεπτεμβρίου είναι Παγκόσμια Ημέρα Αντισύλληψης!

Σκοπός της ως Παγκόσμια Ημέρα είναι η επισήμανση του δικαιώματος της γυναίκας να αποφασίσει η ίδια το πότε θα αποκτήσει παιδί, αποφεύγοντας μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες της, όπως εκείνη της έκτρωσης.

Οι εναλλακτικές μέθοδοι αντισύλληψης είναι πλέον αρκετές, στις μέρες μας, με κυριότερες και αποτελεσματικότερες τα προφυλακτικά και τα αντισυλληπτικά χάπια.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ, 75 εκατομμύρια κυήσεις σ’ όλο τον κόσμο είναι ανεπιθύμητες. Από αυτές, 45 εκατομμύρια οδηγούνται στην έκτρωση, ενώ 20 εκατομμύρια γίνονται κάτω από μη ασφαλείς και δύσκολες συνθήκες.

Το sex είναι απόλαυση, πρέπει όμως να γίνεται με τα κατάλληλα μέτρα προφύλαξης ώστε να μη βρεθεί κανείς σε ανάλογη θέση.

Το να αποκτήσει ένα ζευγάρι παιδιά θα πρέπει να είναι μια ώριμη και συνειδητή απόφαση και των 2 συντρόφων κι όχι αποτέλεσμα αμέλειας, ή ανευθυνότητας. Always be safe!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
90'
2 - 1
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
1'
49 - 57
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;