Δείτε πως ένας τσακωμός μπορεί να βελτιώσει την ερωτική σας ζωή!
Μήπως ήρθε η ώρα να ανάψουν τα αίματα;

σχέση

Όλες οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν τους τσακωμούς και τις διαφωνίες τους. Όμως, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε, αντιθέτως! Με έναν τσακωμό δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, αλλά πολύ πιθανό να ήρθε η αρχή μιας αξέχαστης σεξουαλικής σχέσης.

Δείτε εν συνεχεία τους τέσσερις λόγους που συνηγορούν υπέρ αυτού.

1. Για να μην σταματήσει να προσπαθεί το αρσενικό

Μερικές φορές οι άντρες γίνονται δύσκολοι. Και είναι δύσκολο να τους διαχειριστείς τη στιγμή που σταματάει το φλερτ, γιατί έχουν κατακτήσει τον στόχο τους. Το να προκαλείς τον σύντροφό σου να θυμάται πως αξίζει να προσπαθεί συνεχώς για να σε έχει, γιατί δεν είσαι δεδομένη, ανανεώνει την ερωτική σας διάθεση.

2. Για να κάνετε ακόμη καλύτερο σεξ

Μετά από έναν καβγά σου λέει συγνώμη, σε αγκαλιάζει και είναι η κατάλληλη στιγμή για μια αξέχαστη σεξουαλική συνεύρεση. Μπορεί ακόμη να είσαι θυμωμένη μαζί του, αλλά αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι του να κάνετε σεξ. Το σεξ της συμφιλίωσης είναι το καλύτερο σεξ, γιατί περιέχει πολύ πάθος και η ανάγκη να ολοκληρώσετε και οι δύο φέρνει τον οργασμό πιο εύκολα για σένα κοπελιά.

3. Γιατί οι διαφωνίες είναι καλύτερες από μια σιωπηλή αντιμετώπιση

Όταν ο άντρας κάνει κάτι που προσβάλλει τη σύντροφό του, μην περιμένεις να διαβάσει το μυαλό σου. Με άλλα λόγια η σιωπηλή ανακωχή δε φέρνει αποτέλεσμα, καθώς ο άντρας δεν θα μπορέσει να καταλάβει τι έκανε λάθος. Δε χρειάζεται να χρησιμοποιείς κάθε είδους κατηγορίες εναντίον του με υβριστικό περιεχόμενο. Απλά εξήγησε το λάθος του και τι θα προτιμούσες να είχε κάνει.

4. Για να πυροδοτήσεις τον ανταγωνισμό

Υπάρχει ένα στοιχείο ανταγωνισμού ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα και αυτό είναι καλό. Ο ανταγωνισμός αυτός μπορεί να είναι καλό συστατικό για τη ζωή σας στην κρεβατοκάμαρα. Είναι αναζωογονητικό για τη σχέση να του υπενθυμίζεις πως ως ζευγάρι μπορείτε να θέτετε στόχους, για παράδειγμα σε μια αθλητική δραστηριότητα και να προσπαθείτε να κερδίσει ο ένας τον άλλον. Το να παίζετε παιχνίδια ως ζευγάρι είναι καλό και σας κρατάει σε σεξουαλική εγρήγορση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;