Πέντε συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να βρεις γρήγορα σύντροφο!
Η αλήθεια είναι ότι στον έρωτα δεν υπάρχουν συνταγές, ούτε το μυστικό της επιτυχίας.

φ

Η αλήθεια είναι ότι στον έρωτα δεν υπάρχουν συνταγές, ούτε το μυστικό της επιτυχίας. Όπως θα σε συμβουλεύει και η παρέα σου, θα έρθει απροσδόκητα εκεί που δεν το περιμένεις. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι αν κλειστείς στο σπίτι, αν είσαι διαρκώς απεριποίητη και όταν βγαίνεις δεν μιλάς σε κανέναν, θα γνωρίσεις ξαφνικά το επόμενο αγόρι σου.

Υπάρχουν όμως πέντε εγγυημένοι τρόποι με τους οποίους μπορείς να προετοιμάσεις το έδαφος για τον μεγάλο έρωτα, έτσι ώστε όταν τον γνωρίσεις να δράσεις αναλόγως!

  1. Μείνε στο έδαφος

Δηλαδή μην έχεις υψηλές προσδοκίες και μην ονειρεύεσαι τον ιδανικό άντρα. Ακόμα κι αν είσαι ρομαντική και ονειροπόλα, κατά βάθος ξέρεις ότι δεν υπάρχουν ιδανικοί άνθρωποι, ούτε ιδανικές σχέσεις. Ο έρωτας και η χημεία είναι αυτά που θα σας κάνουν τέλειο ζευγάρι.

  1. Εάν υπάρχει κάποιος που σε ενδιαφέρει, μίλα του

Πολλές φορές οι γυναίκες περιμένουν τον άντρα να κάνει την πρώτη κίνηση, όμως θα πρέπει να δει κι εκείνος ότι ενδιαφέρεσαι για να σε πλησιάσει. Δεν χρειάζεται να γίνεις εσύ ο κυνηγός, αλλά μπορείς να επικοινωνείς μαζί του σε φιλικό επίπεδο, μέχρι να σου ζητήσει να βγείτε ένα ραντεβού.

  1. Να είσαι πάνω από όλα κυρία

Δεν χρειάζεται να το παίξεις “εύκολη”, αλλά ούτε δύσκολη και απρόσιτη. Απλά να είσαι ο εαυτός σου και να προσπαθείς να φέρεσαι όσο πιο ευγενικά και διακριτικά μπορείς.

  1. Να είσαι δημιουργική

Αγόρια δεν θα γνωρίσεις μόνο στο μπαρ, αλλά και στο γυμναστήριο, στο βιβλιοπωλείο ή ακόμα και στο Facebook!

  1. Να περιποιείσαι τον εαυτό σου

Να πηγαίνεις γυμναστήριο και να φοράς όμορφα ρούχα. Αν αισθάνεσαι εσύ γοητευτική θα το βγάζεις και στους άλλους. Και τέλος, να έχεις αυτοπεποίθηση και να χαμογελάς (είναι δύο δυνατά όπλα).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
11'
0 - 0
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
85 - 83
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
1'
34 - 29
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;