Μια κάμερα με υπεριώδη φωτισμό δείχνει τι κάνει ο ήλιος στο δέρμα μας - Δείτε το video
Η ειδική κάμερα που χρησιμοποιήθηκε μπορεί να δείξει τις αλλαγές που προκαλεί ο ήλιος στην επιδερμίδα, προτού καν αυτές γίνουν ορατές στο γυμνό μάτι!

Ένα μοναδικό video χρησιμοποιεί μια κάμερα με υπεριώδη φωτισμό, για να μας δείξει με τρόπο εναργή, τι προκαλεί ο ήλιος στο δέρμα μας! Αν είχατε λοιπόν τον παραμικρό ενδοιασμό για το πόσο απαραίτητη είναι η χρήση του αντηλιακού και γυαλιών για την προστασία του δέρματός σας από τον ήλιο σε καθημερινή βάση, μόλις δείτε αυτό το video θα αλλάξετε γνώμη στα σίγουρα!

Η ειδική κάμερα που χρησιμοποιήθηκε μπορεί να δείξει τις αλλαγές που προκαλεί ο ήλιος στην επιδερμίδα, προτού καν αυτές γίνουν ορατές στο γυμνό μάτι!

Το βασικό χαρακτηριστικό που αποκαλύπτεται στα περισσότερα πρόσωπα είναι οι φακίδες. Όλοι οι άνθρωποι βέβαια, όταν γεννιούνται έχουν υγιέστατη επιδερμίδα και αυτό θα το δείτε στα πλάνα με μωρά και μικρά παιδιά. Αλλά, η παρατεταμένη έκθεση στην επικίνδυνη ακτινοβολία του ήλιου, καταστρέφει σταδιακά το δέρμα.

9e193b33944df65d7847fb765eb5ae1c_L

Η μεγάλη αποκάλυψη του video είναι όταν οι ανυποψίαστοι περαστικοί βάζουν αντηλιακό στο πρόσωπό τους. Τότε φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι ακτίνες του ήλιου (όπως και ο υπεριώδης φωτισμός της κάμερας) μπλοκάρονται πλήρως από το αντηλιακό και δεν βλάπτουν την επιδερμίδα! Με άλλα λόγια το αντηλιακό λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας μας απέναντι στον ήλιο και τις επικίνδυνες ακτίνες του.

Δείτε το video!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;