Πώς ο Barack Obama φρίκαρε τον αστροναύτη Scott Kelly!
Δες πώς ο Πρόεδρος της Αμερικής Barack Obama φρίκαρε τον βετεράνο αστροναύτη Scott Kelly!

O Scott Kelly, ένας 51 ετών βετεράνος αστροναύτης απάντησε σε εκατοντάδες ερωτήσεις που του τέθηκαν από followers του στο Twitter το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο ίδιος βρισκόταν σε τροχιά 155 μιλίων πάνω από τη Γη.

Το μοναδικό όμως tweet που τον εξέπληξε, μιας και -προφανώς- δεν ήταν κάτι που περίμενε, ήταν εκείνο του Προέδρου της Αμερικής, Barack Obama.

Δες εδώ την συζήτησή τους στο Twitter:

Όπως βλέπεις στην παραπάνω συζήτηση που είχαν οι δυο τους στο Twitter, ο Αμερικανός Πρόεδρος έπιασε εξ απήνης τον Kelly, στέλνοντάς του το tweet: “Κοιτάς ποτέ έξω από το παράθυρο και απλώς φρικάρεις;”

Προφανώς ο Obama είχε την -εύλογη- απορία αν ο Kelly σοκάρεται ενίοτε από το πόσο μακριά βρίσκεται στο διάστημα, και μάλιστα μόνος του.

Και ο Kelly απάντησε στο tweet του γράφοντας: “Δεν φρικάρω με τίποτα Κύριε Πρόεδρε. Μονάχα με το να λαμβάνω μια ερώτηση στο Twitter από εσάς.”

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τέταρτη αποστολή του Kelly στο διάστημα με τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Τον Μάρτιο ο Kelly και ο Ρώσος κοσμοναύτης Mikhail Kornienko ξεκίνησαν την ενός έτους αποστολή τους στο διάστημα, με σκοπό να τσεκάρουν την αντίδραση του ανθρώπινου σώματος στην παρατεταμένη διαστημική πτήση.

Δες εδώ μερικές από τις photos που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του Obama και ορμώμενος από αυτές απηύθυνε την συγκεκριμένη ερώτηση στον Kelly:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;