Μια φωτογραφία ομόφυλου αγοριού προκαλεί συγκίνηση και δέχεται σχόλια συμπαράστασης
H Έλεν ΝτεΤζενέρις και η Χίλαρι Κλίντον πλευρό του νεαρού.

Humans of New York

Το δημοφιλές διαδικτυακό πρότζεκτ “Humans of New York” που φωτογραφίζει καθημερινούς ανθρώπους στους δρόμους της μεγαλούπολης, συνοδεύοντας τις φωτογραφίες με μια φράση τους, δημοσίευσε στη σελίδα του στο facebook αυτή τη φωτογραφία ενός νεαρού γκέι να κλαίει.

Η λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία έγραφε χαρακτηριστικά: “Είμαι ομοφυλόφιλος και φοβάμαι για το πως θα είναι το μέλλον μου και για το ότι δεν με συμπαθούν οι άλλοι”.

Περισσότεροι από 600.000 άνθρωποι έχουν κάνει ως τώρα like στο πορτραίτο και πάνω από 50.000 έχουν αφήσει το σχόλιό τους. Η συντριπτική πλειονότητα μάλιστα των σχολίων είναι θετικά. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται και λόγια κάποιων διάσημων προσωπικοτήτων, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν η Έλεν ΝτεΤζενέρις και η Χίλαρι Κλίντον.

Η Έλεν έγραψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού: “Όχι μόνο θα σε συμπαθούν οι άνθρωποι, αλλά θα σε αγαπάνε. Μόλις άκουσα για σένα και σε αγαπώ ήδη”. Το σχόλιο της ΝτεΤζενέρις, γνωστής για την ακτιβιστική της δράση, έχει ήδη πάρει πάνω από 30.000 likes.

Humans of New York

Ακόμη και η υποψήφια για το χρίσμα των δημοκρατικών στις επόμενες προεδρικές εκλογές εξέφρασε τη συμπάθειά της γράφοντας: “Πρόβλεψη από κάποιον μεγάλο: Το μέλλον σου θα είναι απίστευτο. Θα εκπλαγείς με τις δυνατότητές σου και με τα καταπληκτικά πράγματα που θα πετύχεις. Βρες τους ανθρώπους που σε αγαπούν και σε πιστεύουν – θα υπάρχουν πολλοί”.

Humans of New York

Ωστόσο, η φωτογραφία ξεσήκωσε και πολλές αντιδράσεις, και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν ότι εκμεταλλεύονται τις ανθρώπινες αδυναμίες για να προωθήσουν τις απόψεις τους και να προσηλυτίσουν κόσμο (εν όψει των εκλογών στην Αμερική και την πολιτική που ακολουθεί η Χίλαρι υπέρ των δικαιωμάτων των ομόφυλων). Όπως και να έχει πάντως, η εικόνα ενός μικρού παιδιού που κλαίει γιατί φοβάται για το μέλλον του, είναι κάτι παραπάνω από δυνατή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;