18 Μεταπτυχιακές - Διδακτορικές Υποτροφίες 2015 - Κληροδότημα Μανασάκη
Υποβολή Αιτήσεων έως 8 Σεπτεμβρίου 2015.

Υποτροφίες

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα χορηγήσει κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-15 δεκαοκτώ (18) υποτροφίες, με επιλογή, σε βάρος των εσόδων του κληροδοτήματος «Μαρίας Μιχαήλ Μανασάκη».

Υποτροφίες 2015

Θα χορηγηθούν εννέα (9) υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές ( φοιτητές Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Προγραμμάτων Σπουδών) της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Κρήτης και εννέα (9) σε μεταπτυχιακούς φοιτητές (φοιτητές Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Προγραμμάτων Σπουδών) της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Αναφορικά με τις υποτροφίες της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, θα χορηγηθούν από δύο (2) υποτροφίες στα Τμήματα Φυσικής και Επιστήμης Υπολογιστών, και από μία (1) υποτροφία στα Τμήματα Επιστήμης & Τεχνολογίας Υλικών, Μαθηματικών & Εφαρμοσμένων Μαθηματικών – κατεύθυνση Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, Βιολογίας, Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών – κατεύθυνση Μαθηματικών, και Χημείας.

Η χορήγηση γίνεται σύμφωνα με τα κριτήρια που ορίζονται στη με αριθμό 7415/21-01-1993 διαθήκη, που δημοσιεύτηκε με το αρ. 197/2000 πρακτικό του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου.

Ειδικότερα, η επιλογή των υποτρόφων γίνεται από τη Γενική Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης των Τμημάτων των δύο Σχολών με κριτήριο για τους μεν πρωτοείσακτους μεταπτυχιακούς φοιτητές τη σειρά επιτυχίας τους στις εξετάσεις εισαγωγής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ενώ για τους ήδη φοιτούντες, ανεξαρτήτως του αν ελάμβαναν προηγουμένως την υποτροφία ή όχι, την μέχρι τότε απόδοσή τους και μετά από σχετική εισήγηση της Επιτροπής Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Ποσό Υποτροφιών

Το συνολικό ποσό εκάστης υποτροφίας ανέρχεται σε 5.000,00 ευρώ.

Διάρκεια Υποτροφιών

Η διάρκεια της υποτροφίας ορίζεται σε ένα (1) έτος, με δυνατότητα ανανέωσης κάθε χρόνο. Η χορήγηση της υποτροφίας δεν μπορεί να υπερβεί τα τέσσερα εν όλω έτη.

Υποβολή Αιτήσεων

Η υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώνεται την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015.

Πληροφορίες

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται τηλεφωνικά στο τηλ. 2810393620 κ. Ε. Μπαλάφα καθώς και από τις Γραμματείες των Τμημάτων και στην ιστοσελίδα: www.uoc.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;