Μεταπτυχιακές & Διδακτορικές Υποτροφίες 2015 από το Κληροδότημα
Η υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 23 Σεπτεμβρίου 2015.

Το Κληροδότημα “Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη” προκηρύσσει τη χορήγηση πέντε (5) υποτροφιών σε πτυχιούχους Πανεπιστημίων της χώρας με καταγωγή από την Πελοπόννησο για το ακαδ. έτος 2014-2015 χωρίς διαγωνισμό, με επιλογή, με κριτήριο το βαθμό του Πτυχίου, για σπουδές Δεύτερου Κύκλου (μεταπτυχιακές) και Τρίτου Κύκλου (διδακτορικές) στο εσωτερικό, σε Πανεπιστήμια της χώρας, σε βάρος των εσόδων του κληροδοτήματος «ΠΑΝ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ», προτιμώμενων σε κάθε περίπτωση των πτυχιούχων των Γεωπονικών και Κτηνιατρικών Σχολών.

Περισσότερες υποτροφίες 2015 στην κατηγορία του neolaia.gr!

Διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι που είναι πτυχιούχοι των παραπάνω Σχολών (Γεωπονικών και Κτηνιατρικών) προηγούνται των υπολοίπων υποψηφίων στον αξιολογικό πίνακα, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι διαθέτουν τα προσόντα που απαιτούνται και ακολουθούν οι πτυχιούχοι των άλλων Σχολών των Πανεπιστημίων της χώρας.

Κριτήριο Επιλογής

Κριτήριο επιλογής μεταξύ των υποψηφίων αποτελεί ο βαθμός του Πτυχίου, κατά φθίνουσα σειρά από το «Άριστα» έως το «Λίαν Καλώς» (Πολύ Καλά), με την προϋπόθεση ότι έχουν εγγραφεί και φοιτούν σε εγκεκριμένο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών ή Διδακτορικών Σπουδών. Σε περίπτωση ισοβαθμίας διενεργείται δημόσια κλήρωση.

Ποσό Υποτροφίας

Το ποσό της υποτροφίας ανέρχεται σε τριακόσια πενήντα (350) ΕΥΡΩ το μήνα και καταβάλλεται για διάστημα μέχρι ένα (1) έτος. Η καταβολή της υποτροφίας αρχίζει από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 ή από την ημερομηνία έναρξης των σπουδών του δικαιούχου εντός του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015.

Διευκρινίζεται ότι, εάν η υποτροφία χορηγηθεί με την έναρξη των σπουδών του, αυτή συνεχίζει να καταβάλλεται για ένα έτος. Εφόσον όμως η υποτροφία χορηγηθεί κατά τη διάρκεια των σπουδών του, καταβάλλεται μέχρι το πέρας των σπουδών αυτού και πάντως όχι για διάστημα μεγαλύτερο του ενός (1) έτους. Η υποτροφία συνεχίζει να καταβάλλεται, εφόσον επαρκούν τα έσοδα του κληροδοτήματος και η πορεία των σπουδών του υποτρόφου είναι καλή.

Υποβολή Αιτήσεων

Η υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 23 Σεπτεμβρίου 2015.

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: http://www.minedu.gov.gr/.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;