21 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα
Σήμερα είναι μια εξαιρετικά καλή αφορμή για να αναλογιστείς πόσα πράγματα σου έχει προσφέρει ο δικός σου πατέρας, και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο συγκεκριμένος άνθρωπος στη ζωή σου. Να τον χαίρεσαι!

Σήμερα, 21 Ιουνίου είναι Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα.

Ως Παγκόσμια Ημέρα καθιερώθηκε από το 1910 και γιορτάζεται από τότε κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου. Ως γιορτή είναι -προφανώς- συμπληρωματική με αυτή της μητέρας, αν και είναι γνωστή σε λιγότερο κόσμο, καθώς χαίρει εξαιρετικά λιγότερης προβολής.

Η Αμερικανίδα Σονόρα Σμαρτ Ντοντ, είναι εκείνη που είχε την έμπνευση για την καθιέρωση της συγκεκριμένης ημέρας, έχοντας ως πρότυπο το δικό της πατέρα, τον Γουίλιαμ Τζάκσον Σμαρτ, που ήταν Βετεράνος του Αμερικανικού Εμφυλίου, και που ανέθρεψε μόνος του τα 6 παιδιά της οικογένειας.

Σήμερα είναι μια εξαιρετικά καλή αφορμή για να αναλογιστείς πόσα πράγματα σου έχει προσφέρει ο δικός σου πατέρας, και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο συγκεκριμένος άνθρωπος στη ζωή σου.

Μπορείς να εκφράσεις ασφαλώς έμπρακτα την αγάπη σου με κάποιο συμβολικό δώρο (μπορείς να δεις επίσης τις καλύτερες προτάσεις δώρων για τον δικό σου μπαμπά), αλλά αυτό που επιβάλλεται να κάνεις είναι να του πεις “Χρόνια πολλά”, να του δώσεις ένα φιλί, και να τον πάρεις μια αγκαλιά.

Γιατί καμιά φορά, η καθημερινότητα μας απορροφά τόσο πολύ που ξεχνάμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας στους ανθρώπους της ζωής μας, που όντως το αξίζουν. Και ο πατέρας σου είναι ένας από αυτούς. Ακόμη κι αν έχει κάνει κι εκείνος τα λάθη του κατά την διάρκεια της ανατροφής σου, δεν πειράζει. Άνθρωπος είναι, και για να λέμε και την αλήθεια, δεν ήρθες στον κόσμο “με οδηγίες χρήσης”. Ο πατέρας σου είναι, ακόμη και υποσυνείδητα, η ισχυρή αντρική φιγούρα με την οποία μεγάλωσες και έχεις ως πρότυπο.

Για αυτά λοιπόν κι άλλα πολλά να χαίρεσαι τον δικό σου πατέρα! Χρόνια του πολλά και καλά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;