WWF: Θερινό εθελοντικό πρόγραμμα 2015 στη Δαδιά

WWF

Φέτος το καλοκαίρι χρειαζόμαστε την ενεργή συμμετοχή εθελοντών στην παρακολούθηση φωλιών του γύπα Ασπροπάρη από τις αρχές Ιουνίου μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου, στην περιοχή της Δαδιάς στον Έβρο.

Οι εθελοντές θα εκπαιδευτούν στη χρήση τηλεσκοπίου και πώς να αναγνωρίζουν την κίνηση των νεογνών στις φωλιές από απόσταση. Η μελέτη της συμπεριφοράς των μικρών και των γονιών τους θα βοηθήσει στην αποτελεσματική φύλαξη των φωλιών. Η φετινή αναπαραγωγική περίοδος είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς μόνο 5 ζευγάρια επέστρεψαν από το μεταναστευτικό ταξίδι από την Αφρική και έχουν φτιάξει φωλιές στη Θράκη.

Οδηγώντας το αυτοκίνητο του προγράμματος, ο κάθε εθελοντής θα προσεγγίζει συγκεκριμένες θέσεις θέας από όπου θα έχει καλή οπτική επαφή με τις φωλιές του Ασπροπάρη.

Οι εθελοντές, 3 με 4 άτομα ανά περίοδο, θα φιλοξενηθούν σε σπίτι που νοικιάζει το WWF στο χωριό της Δαδιάς. Θα απασχολούνται καθημερινά 6 ώρες, 5 ημέρες την εβδομάδα συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων (θα υπάρχουν 2 μέρες ρεπό τη βδομάδα). Το μόνο κόστος συμμετοχής είναι για το ταξίδι μετάβασης και επιστροφής προς και από τη Δαδιά.

Περισσότερα για τη δουλειά μας για τον Ασπροπάρη στο blog του WWF.

Αριθμός εθελοντών: 3-4 εθελοντές ανά περίοδο 1 μήνα.
Ελάχιστη διάρκεια συμμετοχής: 1 μήνας
Απαραίτητο προσόν: Δίπλωμα οδήγησης
Καλύπτονται: Η διαμονή, η διατροφή και η ασφάλιση των εθελοντών.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε το βιογραφικό σας, επισημαίνοντας για ποια περίοδο ενδιαφέρεστε (διάρκειας τουλάχιστον 1 μήνα) στη Ροδούλα Καραμπάτσα r.karampatsa@wwf.gr (link sends e-mail) (τηλ. για πληροφορίες 25540 32210).

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα: http://www.wwf.gr.

(Δελτίο Τύπου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;