5 ταινίες/σειρές για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος!
Εμείς σας προτείνουμε 5 documantaries/films για να δείτε και να προβληματιστείτε!

Planet Earth

Παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος σήμερα!

Ως Παγκόσμια Ημέρα καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ το 1972. Σκοπός της είναι η ενημέρωση του κόσμου για τα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης και που επηρεάζουν ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Εμείς σας προτείνουμε 5 documantaries/films για να δείτε και να προβληματιστείτε!

The Cove

Δημιουργίας του Louie Psihoyos. O Έλληνας ομογενής διάσημος φωτογράφος του National Geographic Louie Psihoyos σκηνοθετεί μια ιστορία εξόντωσης δελφινιών στην Ιαπωνία. Δομημένο σε 4 αφηγηματικές ενότητες, αναφέρεται στην κρυφή ιστορία εξόντωσης δελφινιών στην πόλη Taiji της Ιαπωνίας, και την προώθησή τους (ως κρέας πλέον) σε όλο τον κόσμο.

Planet Earth

Ίσως ότι καλύτερο έχει γυριστεί ποτέ πάνω το συγκεκριμένο θέμα. Η πολυβραβευμένη σειρά ντοκυμαντέρ του BBC. Πραγματικό must see στην κατηγορία!

Blackfish

Μία όρκα σκοτώνει τρεις ανθρώπους ενώ βρίσκεται υπό καθεστώς αιχμαλωσίας! Ένα καλοφυρισμένο ντοκυμαντέρ για τα άγρια ζώα που κρατούνται από ανθρώπους φυλακισμένα!

Encounters At The end of the world

Το έχω προτείνει περίπου πέντε φορές στο παρελθόν, αλλά αν δεν το δείτε δεν θα καταλάβετε. Πρόκειται για την αποθέωση της γης και θέτει γνωστά ερωτήματα, σε εντελώς διαφορετικές βάσεις. Ξεκινώντας το ντοκυμαντέρ θα είστε γεμάτοι βεβαιότητες για το θέμα. Τελειώνοντάς του, απλά θα αντιληφθείτε πως μάλλον, δεν έχετε προσεγγίσει σωστά το θέμα…

March of The Penguins

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Ότι πρέπει και για παιδιά! Ο φακός ακολουθεί την περιπέτεια των πιγκουίνων προκειμένου να φέρουν τα παιδιά τους στον κόσμο! Ένα ταξίδι με χιόνι, πείνα και απίστευτους κινδύνους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;