Love is all you need?
Η μικρού μήκους ταινία της Kim Rocco Shields απεικονίζει μία εναλλακτική πραγματικότητα, όπου η ετεροφυλοφιλία είναι ένα κοινωνικό ταμπού,

Η μικρού μήκους ταινία της Kim Rocco Shields απεικονίζει μία εναλλακτική πραγματικότητα, όπου η ετεροφυλοφιλία είναι ένα κοινωνικό ταμπού, κατά όμοιο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται σήμερα η ομοφυλοφιλία.

Οι ετεροφυλόφιλοι παρενοχλούνται σε καθημερινή βάση, ζώντας μια κόλαση, βιώνουν τον ρατσισμό και υποβάλλονται ακόμη και σε βία. Η εκκλησία τους κατακρίνει, η κοινωνία δεν τους δέχεται και η οικογένεια ή οι φίλοι δεν τους καταλαβαίνουν, ούτε τους συμπαρίστανται.

Ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας, η Ashley, είναι μια νεαρή κοπέλα που σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί ότι την προσελκύουν τα αγόρια. Όσα βιώνει κατά την διάρκεια της ταινίας είναι αληθινά περιστατικά, που έχουν βιώσει άλλα παιδιά στην πραγματικότητα.

Στόχος αυτής της ταινίας είναι να δείξει στον κόσμο πόσο δύσκολα περνούν κάποιοι άνθρωποι που βρίσκονται στο περιθώριο λόγω των σεξουαλικών τους προτιμήσεων. Και μας θυμίζει όχι μόνο ότι μπορούμε, αλλά και ότι πρέπει να γίνουμε άνθρωποι, να σεβαστούμε, να δεχτούμε και να συμπαρασταθούμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;