Γιατί οι πορνοστάρ της Καλιφόρνια θα πρέπει να φοράνε γυαλιά στα γυρίσματα;
Ξεχάστε τα κλασικά σενάρια ερωτικών ταινιών που γνωρίζατε!

πορνοστάρ

Ξεχάστε τα κλασικά σενάρια ερωτικών ταινιών που γνωρίζατε! Από εδώ και στο εξής οι πρωταγωνιστές θα φορούν προστατευτικά γυαλιά. Ναι, καλά διαβάσατε!

Όλα δείχνουν ότι αυτή η προσθήκη θα καθιερωθεί στην πολιτεία της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ, στο πλαίσιο των μέσων προφύλαξης (πέραν των προφυλακτικών) που θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους πορνοστάρ.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Washington Post, οι κανόνες αυτοί προτάθηκαν από την Division of Occupational and Health Standards (OSHA) της πολιτείας, και επιτάσσουν τη χρήση ειδικών γυαλιών (παρόμοια με αυτά που φορούν λουόμενοι στη θάλασσα) σε πολλές σκηνές. Οι κανόνες αυτοί, που αναμένεται να οριστικοποιηθούν σύντομα, θα επιβάλλουν επίσης αυστηρά στάνταρ υγιεινής, ενώ θα απαγορεύουν πολλές πρακτικές που είναι συνήθεις στη βιομηχανία των ταινιών πορνό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι εταιρείες του χώρου αντέδρασαν, υποστηρίζοντας ότι οι κανόνες αυτοί είναι υπερβολικοί, και θέτουν σε κίνδυνο τη βιομηχανία. Ωστόσο, τον τελευταία καιρό είναι σε εξέλιξη μια εκστρατεία κατά της πορνογραφικής βιομηχανίας της πολιτείας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον νόμο του 2012 που επέβαλε τη χρήση προφυλακτικών στα σετ γυρισμάτων των ταινιών, με δραματικές επιπτώσεις στην παραγωγή.

Οι κανόνες που έχουν προταθεί αποτελούν σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας ενός ανθρώπου, του Μάικλ Γουάινσταϊν, προέδρου του AIDS Healthcare Foundation, ο οποίος εδώ και χρόνια ασκεί κριτική στην πορνογραφική βιομηχανία για προβληματικές πρακτικές και την αρνητική στάση της απέναντι στη χρήση προφυλακτικών. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι κανόνες αυτοί έχουν ως στόχο απλά την προστασία των εργαζομένων, για την αποφυγή μόλυνσης με HIV και άλλα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;