Πανελλήνιες 2015: 1 Ώρα μετά το θέμα της Έκθεσης
Πανέτοιμο δηλώνει το Υπουργείο Παιδείας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις!

ΟΛΜΕ: Να μην δώσουν Πανελλαδικές οι μαθητές της Κεφαλονιάς

Πανέτοιμο είναι το Υπουργείο Παιδείας και όλος ο μηχανισμός των Πανελληνίων Εξετάσεων οι οποίες αρχίζουν την Δευτέρα με το μάθημα της Έκθεσης.

Πιο αναλυτικά, οι εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄), θα ξεκινήσουν με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, ως είθισται και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 2 Ιουνίου, με το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 17 έως και 24 Ιουνίου. Η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) θα διεξαχθεί από 15 Ιουνίου ως και 26 Ιουνίου. Τέλος, οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν την Τρίτη 9 Ιουνίου.

Το Υπουργείο Παιδείας, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας, εύχεται στους υποψηφίους καλή επιτυχία και επίτευξη των στόχων τους.

Παράλληλα, τους υπενθυμίζει ότι οι εξετάσεις «είναι ένας ειρηνικός αγώνας και όχι μία μάχη, όπως λανθασμένα λέγεται» και ότι «προσφέρουν στους υποψηφίους την ευκαιρία να κατοχυρώσουν το αποτέλεσμα της μακρόχρονης και επίπονης προσπάθειας τους».

Τέλος στην ανακοίνωση τονίζεται ότι το θέμα της έκθεσης για το 2015 θα γίνει γνωστό για όσους δεν συμμετέχουν στις Πανελλήνιες λίγο μετά της 09:00 το πρωί που θα μπορούν να εξέλθουν της αίθουσας οι πρώτοι υποψήφιοι

Δείτε όλα τα νέα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
45'
1 - 2
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
45'
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
4'
60 - 61
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;