Wii U: Το Splatoon κυκλοφορεί στις 29 Μαΐου!
To Splatoon το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου αποκλειστικά στο Wii U έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα όσον αφορά τα action shooter games.

6169da41-835c-41c8-b28a-c817efbac341

To Splatoon το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου αποκλειστικά στο Wii U έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα όσον αφορά τα action shooter games. Το πρωτοποριακό gameplay, ο φρενήρης ρυθμός καθ΄ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού καθώς και τα διάφορα modes του Splatoon, έρχονται να απογειώσουν την διασκέδαση στα ύψη!

Στο Splatoon θα έχετε την ευκαιρία να πολεμήσετε έναντι του στρατού των Octarians στο single campaign του παιχνιδιού το οποίο θα αποτελέσει και μία καλή προπόνηση για τα υπόλοιπα modes. Απολαύστε επιπλέον το 4 vs 4 online Turf War Mode όπου στόχος των παικτών κάθε ομάδας είναι να απλώνουν το μελάνι τους στο έδαφος γύρω τους και να προσπαθούν να εμποδίσουν την αντίπαλη ομάδα και να κατακτήσουν την περιοχή τους.

Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την καλύτερη δυνατή στρατηγική.Το Wii U GamePad αποτελεί έναν πολύ καλό σύμμαχο καθώς μπορείτε ανά πάσα στιγμή να έχετε συνολική άποψη της πίστας και να κινηθείτε ανάλογα.

d7aaaefb-6443-406f-94d7-206e0f14a7f2

Παράλληλα με τις ήδη γνωστές single-player και online “Turf War” modes, οι fans του Splatoon θα μπορούν να παίξουν και στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική “Ranked Battle” mode, στην οποία οι παίκτες θα βαθμολογούνται βάσει των επιδόσεών τους στα 4-on-4 multiplayer games. Το παιχνίδι επίσης θα περιλαμβάνει το “Battle Dojo”mode στο οποίο οι παίκτες μπορούν και απολαμβάνουν local 1-on-1 battles με τους φίλους τους. Ο ένας παίκτης χειρίζεται το GamePad, ενώ ο άλλος παίζει στην οθόνη της τηλεόρασης και διαγωνίζονται για το ποιος από τους 2 μπορεί να σκάσει τα περισσότερα μπαλόνια. Το Splatoon θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Wii U στις 29 Μαΐου.

Παράλληλα με το Wii U Splatoon θα κυκλοφορήσει και το bundle Wii U Splatoon + amiibo Inkling Squid. To συγκεκριμένο amiibo θα κυκλοφορήσει μόνο ως μέρος του bundle αυτού και δεν θα είναι διαθέσιμο στην αγορά ως ξεχωριστό amiibo.
Επιπλέον την ίδια ημερομηνία θα κυκλοφορήσουν τα Inkling Boy amiibo και Inkling Girl amiibo. Στους παίκτες του Splatoon τα συγκεκριμένα amiibo θα δίνουν επιπλέον challenges με την εκπλήρωση των οποίων θα λαμβάνουν επιπλέον εξοπλισμό.
Επιπλεόν τα παραπάνω amiibo θα είναι συμβατά και με άλλους αγαπημένους τίτλους της Nintendo. Στο Mario Party 10 οι παίκτες μπορούν να παίξουν στο Scratch Bonus και να λάβουν Mario Party points, ενώ στο Captain Toad: Treasure Tracker θα κερδίζουν καθημερινά επιπλέον μία ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες και σηματικές ανακοινώσεις που θα αφορούν το παιχνίδι συντονιστείτε στις 7 Μαΐου στο Twitch ή στο Nintendo Direct website στις 17.00 ώρα Ελλάδος, καθώς θα μεταδοθεί ένα Nintendo Direct το οποίο θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στο Splatoon.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
90'
2 - 2
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
'
80 - 82
BARC
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;