7 τρόποι για να την εντυπωσιάσεις στο πρώτο σας ραντεβού

proto-rantebou

Μετά από δεκάδες μηνύματα που έχετε ανταλλάξει με το άτομο που σε ενδιαφέρει σε ένα από τα chat-rooms ή social networks επιτέλους δέχθηκε να βγείτε ραντεβού!

Δε χρειάζεται άγχος. Έχουμε 7 συμβουλές για να την εντυπωσιάσεις στο πρώτο σας ραντεβού και να θέλει οπωσδήποτε και δεύτερο.

Κάνε προετοιμασία για την έξοδό σας.

Προετοίμασε προτάσεις για το που θα μπορούσε να είναι η έξοδός σας. Είναι πάντα awkward να ψάχνετε τελευταία στιγμή ένα μαγαζί για να κάτσετε. Άσε που έτσι η κοπέλα θα μπορέσει να εκτιμήσει το γούστο σου. Πάντως δεν είναι πάντα απαραίτητο να πάτε σε μαγαζί. Μία βόλτα στο πάρκο θα μπορούσε να έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από ένα καφέ. Δες μερικές ιδέες εδώ.

Μην αργήσεις στο ραντεβού.

Αυτά τα περί «εντυπωσιακής εισόδου» όταν αργείς στο ραντεβού είναι μύθος και ειδικά όταν μιλάμε για το πρώτο. Φρόντισε να είσαι στο μέρος συνάντησης λίγο νωρίτερα.

Πες όχι σε μέρη που μπορούν να κουράσουν

Για να μη βαρεθεί η κοπέλα που είναι μαζί σου αποφύγετε μέρη όπως εστιατόρια, σινεμά (μπορεί να μην της αρέσει η ταινία) ή το θέατρο. Προτιμήστε μέρη που έχουν πιο έντονους ρυθμούς και βοηθάνε στο να υπάρχει επικοινωνία.

Δείξε ενδιαφέρον

Κάνε ερωτήσεις που να δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον για τη ζωή της, την προσωπικότητά της, τα ενδιαφέροντά της. Χωρίς υπερβολές όμως, μη τη ρωτήσεις αν είναι έτοιμη για γάμο και άλλα τέτοια! Από τη μία θα δείξεις πως όντως σε ενδιαφέρει κι από την άλλη θα μάθεις σημαντικές πληροφορίες για το άτομο που έχεις απέναντί σου.

ΜΗN ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΙΣ!

Αν η μέρα σου δεν πήγε και τόσο καλά, αν μάλωσες με το αφεντικό σου, αν ήσουν 10 ώρες στη σχολή, αν χάλασε το αυτοκίνητο ή οτιδήποτε άλλο μην γκρινιάξεις στο ραντεβού! Η κοπέλα βγήκε μαζί σας για να περάσει ωραία όχι για να ακούσει ή λύσει τα προβλήματά σας.

Μην τραβήξετε το ραντεβού για πολλήηηηη ώρα.

Με μόνη εξαίρεση να ξέρεις από την πρώτη ματιά ότι είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο είναι καλό το ραντεβού σας να μην κρατήσει πάααρα πολύ. Υπάρχει ο κίνδυνος όσο περισσότερο περνάει η ώρα τόσο το μομέντουμ όλο και να χάνεται. Γι’ αυτό είναι καλύτερα το ραντεβού να τελειώσει νωρίς, όσο είστε και οι δύο ακόμα ενθουσιασμένοι και να το ανανεώσετε για άλλη στιγμή.

Να είσαι gentleman.

Επειδή ειδικά στις μέρες μας το να είναι κάποιος gentleman σπανίζει εκμεταλλεύσου το για να εντυπωσιάσεις το ραντεβού σου. Να είσαι ευγενικός όχι με το άτομο που βγήκες αλλά και με τους ανθρώπους γύρω σας (σερβιτόρος κοκ). Θα το προσέξει σίγουρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;