Οι Κρητικοί συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη σπάνε τη σιωπή τους!
Τι δήλωσαν στην κάμερα του Alpha - Και άλλο θύμα bullying στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων!

Οι συμπατριώτες και συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη που έχουν βρεθεί τις τελευταίες μέρες στο «στόχαστρο» ως υπεύθυνοι για τα απάνθρωπα πειράγματα σε βάρος του αδικοχαμένου 20χρονου, σπάνε τη σιωπή τους και μιλούν στην κάμερα του Alpha, αρνούμενοι ότι έκαναν κακό στον αυτόχειρα. Ισχυρίζονται πως έχουν στοχοποιηθεί άδικα και περιγράφουν το πώς και γιατί.

«Δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο που λένε και βγάζουν σενάρια από το μυαλό τους, ότι εμείς φταίμε και εμείς τον σέρναμε με ιμάντες και τον δέναμε στα παράθυρα και πολλά άλλα. Εμείς κάτι τέτοιο δεν έχουμε δει, δεν μπορούμε να ισχυριστούμε κάτι που δεν έχουμε δει και δεν αφήνουν έτσι που κάνουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά τους», λέει ένας από αυτούς.

Ο δημοσιογράφος του Alpha ρωτά έναν άλλο Κρητικό φοιτητή για τις «πλάκες» που έχουν ακουστεί ότι γίνονταν εις βάρος του Βαγγέλη, όπως για παράδειγμα με το νερό. «Με το νερό, τι είναι δηλαδή; Με το νερό δηλαδή θα πάει να αυτοκτονήσει αυτός; Εμείς είμαστε καθαροί δεν έχουμε να φοβηθούμε», απαντά ο φοιτητής.

Από την άλλη, οι φοιτητές περιγράφουν πως πήγαν να ψάξουν τον Βαγγέλη, μερικές ώρες μετά την εξαφάνισή του και αφότου είχε επικοινωνήσει μαζί τους η μητέρα του. Για ποιο λόγο όμως αυτοί κινητοποιήθηκαν άμεσα αφότου εκείνος εξαφανίστηκε; Μήπως φοβόταν κάτι; Και αν ναι, τότε τι ήταν αυτό; Μήπως έκαναν κάποια πλάκα στον άτυχο φοιτητή, που δεν περίμεναν να έχει τέτοια κατάληξη, και προσπαθούσαν τελευταία στιγμή να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα;

Αυτό πάντως που κάνει εντύπωση από το παρόν ρεπορτάζ, είναι ότι και άλλος φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής δέχτηκε εκφοβισμό, λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, κάτι που πρέπει να κινήσει υποψίες σχετικά με το ποιοι κρύβονται πίσω από όλα αυτά. Οι αρχές έχουν στα χέρια τους αποδεικτικά στοιχεία (μηνύματα, και καταγεγραμμένες προσβολές και απειλές) και το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να βάλλουν τα πράγματα σε μία σειρά και να αποδώσουν την δικαιοσύνη, προτού θρηνήσουμε και άλλη αθώα ψυχή.

Δείτε το video.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
0 - 0
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
0 - 0
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
4'
12 - 18
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;